Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy w uk to

Polecane posty

Gość gość

Tania siła robocza, nic tam nie znaczą i nic nie maja

Gość gość
owszem! ale tylko ci, z którymi ty się zadajesz - bo ja i moi znajomi wręcz odwrotnie

Gość gość
wszyscy jestescie tania sila robocza :) nawet ci co pracuja po smierdzacych biurach kretacze kombinatorzy i buraki tacy wlasnie wyjechali to UK

Gość gość
jeszcze zapomniałaś dopisać "jesteście nikim", - ulubiony tekst chorych z zazdrości Polaków, którzy nie mają szans nigdzie wyjechać

Gość gość
Kazdy ma szanse ale nie kazdy chce siedziec na jednym pokoju w 5 osob i skrobac czyjegos gowna z muszli klozetowej jak ty :)

Gość gość
Polacy w UK to teraz tyraja w fabryce, na budowie lub jada z rejonami na szmacie. Poczekaj tak po 19.00 wtedy bedzie duzy odzew.

Gość gość
duzo tu tez bezrobotnych beneficiar z dzieckiem czy gromada dzieci przy cycu, one najbardziej ujadaja jak to im dobrze i rozkosznie :D

Gość gość
dobrze i rozkosznie a trzymaja sie polskich for jak pijany plotu, tak to jest jak sie pluje na PL a jezyka "nowej ojczyzny" nie zna za grosz.

Gość gość
te co sie mnoza jak kroliki i zyja z zasilkow, te wlasnie sa tu najgorsze a prostackie to to ! ze wstyd sie przyznawac ze takie gofffno wyjechalo z naszej Polski, meta patologia i dno!

Gość gość
jak ktoś chce mieć dzieci i żyć w spokoju to dla ciebie jest to patologia i dno?

Gość gość
jak ci zabiora benefity to i zabraknie spokoju lala :) juz niedlugo na koszt angoli pozyjesz pasozycie.

Gość gość
jak chcesz miec dzieci nierobie to wpierw na nie zarob ! jak zarobisz w PL to tez cie bedzie stac na ich utrzymanie ! nierobie jeden z drugim ! krolicze mamusie plegnace sie jak pasozyty ! wstyd ! tak robia Turcy w DE i pakistance w UK oraz hindusi ! przez takich jak wy zaliczamy sie do grupy najgorszego plebsu w Europie !

Gość gość
powinniście już zacząć leczyć się z tej zazdrości o benefity - albo wyjedźcie i również o nie aplikujcie - dostaniecie! - ale musicie zarobić na bilet do Anglii!

Gość gość
nie chodzi o to co dostajesz za darmo tylko o wstyd za was, bo robicie doslownie wszystko aby je zdobyc :) wstyd za to ze robia to Polacy :) robia to tak jak najnizsze pod wzgledem kultury i zachowan spolecznych kraje ktore uznawane sa za najpodlejsze biedne i zacofane w swej strukturze ! wstyd jaki przynosi nam wiekszosc emigrantow pochlania cala nasza kulture ...obrzydza fakt ! ze jestescie w stanie zrobic wszystko dla pieniedzy ! oszukujecie oklamujecie i wykorzystujecie wlasnych rodakow na emigracji ! to jest paskudne obrzydliwe i wzbudza zlosc ! polak polakowi wrogiem...nie bez podstawnie ktos wmyslil to okreslenie ! nie trzeba sie opluwac wzajemnie a jedynie zastanowic nad wlasnym postepowaniem i charakterem ! jesli to charakter sprzedajczyka ....to nie ma o czym pisac mowic ani pisac ! taki czlek jest skreslony ! raz na zawsze !

Gość gość
znowu ten głąb od "sprzedajczyków" piszę się SPRZEDAWCZYK!!! wiocho chodząca!

Gość gość
nie chodzi o to co dostajesz za darmo tylko o wstyd za was, bo robicie doslownie wszystko aby je zdobyc xxx banefitów się nie zdobywa ani nie kradnie benefity są gwarantem prawnym i żeby je uzyskać trzeba spełnić określone warunki, które są jak byk wyszczególnione w angielskich przepisach prawa! warunek pierwszy podstawowy - żeby uzyskać benefity TRZEBA PRACOWAĆ!!! w Polsce również istnieją zasiłki i dofinansowania, a także ulgi CZY LUDZIE Z NICH KORZYSTAJĄCY TO ZŁODZIEJE??? czy jeśli komuś urodziło się dziecko i ustawa gwarantuje mu becikowe - to jeśli je pobierze jest złodziejem???

Gość gość
jezeli matka polka nastawia sie na rozplod wzgledem tylko dofinansowania to jest normalne?! ilu takich jest ?! mnostwo ! mnoza sie jak karaluchy ! tylko aby uzyskac dofinansowanie socjalne ! zera pieprzone ! inaczej ich nie sposob nazwac ! nie pisz mi o pobudkach typowych dla rodzin planowanych ! patrz na wiekszosc patologi Polskiej ktora klepie kolejna patologie ze spaczonymi genami ! Takich wlasnie wiekszosc wyjechala do UK ! nie wielu ludzi inteligentnych za ktorych w przyszlosci nie bedziemy musieli sie wstydzic ! ilu kryminalistow wyjechalo? nieudacznikow ? biedoty ? totalnej biedoty ! melin i zlodzieji ! a ilu ,zdolnych ludzi szanujacych siebie i swoje kwalifikacje oraz osiagniecia ?! takze nie pisz mi o tym co sie komu nalezy bo wiem doskonale !

Gość gość
"" zera pieprzone ! inaczej ich nie sposob nazwac ! "" ""nie pisz mi o tym co sie komu nalezy bo wiem doskonale ! "" xxx i znowu epitety ! i znowu kolejny wie lepiej!

Gość gość
kolejny prawdziwy polak katolik, co to się innym zabrania rozmnażać i wszystko wie najlepiej

Gość gość
ze swoich nie płacisz i nie dokładasz więc o co ci chodzi - Anglicy nie mają pretensji a Polacy w Polsce mają! śmieszne! jakbyś miał ze swoich dołożyć do benefitów to pewnie latałbyś z nożem i te dzieci wyżynał, co?

Gość gość
ale, że z waszych podatków idzie na utrzymanie księży to nie macie pretensji, co? macie pretensje o nie swoje pieniądze dawane na polskie dzieci, tak?

Gość gość
Anglicy nie maja pretensji ???? Oni was nienawidza !!!! gardza wami i tylko marza kiedy Cameron wyjdzie z Unii aby was sie pozbyc !

Gość gość
jesteś tego pewien? ja mieszkam w Anglii 10 lat i nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem ze strony Anglików (w pracy sami Anglicy, sąsiedzi również) natomiast znienawidzona i obrażana jestem głównie przez Polaków mieszkających w Polsce

Gość gość
powiesz wszystko aby sie usprawiedliwic :) ja powiem jedno , poczekaj czasu ...pamietaj swiat nie idzie ku lepszemu a ku gorszemu wiesz jaki to ma wplyw na migracje ? Na to co sie dzieje dookola ? Nie patrz tylko na swoj czubek nosa ,patrz co sie dzieje na calym swiecie :) Kto madry to nie pluje ...tylko mysli przyszlosciowo ..za plucie jadem placi sie slono :)

Gość Ja Ja Ja
Cudownie sie Was czyta, Wy wszechwiedzacy, ktorzy wiedza wszystko, co, gdzie i jak. Kto komu kible szoruje, czym I za ile. Kto ile dzieciakow zrobil komu I z jakiego powodu. Zawsze mnie zastanawia co powoduje tak glebokie frustracje, ze musicie sie dowartosciowac obrazajac I opluwajac innych. Czy to wazne co robia inni? Nie lepiej skupic sie na sobie I swoim podworku. Skad w Was ludzie tyle nienawisci? Nie szkoda Wam na to czasu? Nie lepiej zrobic cos dla siebie? Pogadac z kims serdecznie?

Gość gość
natomiast znienawidzona i obrażana jestem głównie przez Polaków mieszkających w Polsce >>>> powiem jedno ,musisz sie zbytnio obnosic z tym ze masz ciut wiecej lepiej jak rodacy :) sprobuj tego samego w UK z Anglikami ;) gwarantuje , zostaniesz obdarta z wszelakich zludzen dotyczacych ich uprzejmosci ! Czlowiek ktory cos osiagnal ,zachowuje tylko wtedy swoje czlowieczenstwo gdy nie gardzi biedniejszymi od siebie :) Szacunek otrzymujesz wowczas gdy sam szanujesz !

Gość gość
nie! bo prawdziwy Polak katolik urodził się tylko po to, żeby wam dopieprzać w każdej minucie swojego życia!!!

Gość gość
Czlowiek ktory cos osiagnal ,zachowuje tylko wtedy swoje czlowieczenstwo gdy nie gardzi biedniejszymi od siebie usmiech.gif Szacunek otrzymujesz wowczas gdy sam szanujesz ! xxx właśnie rozwielitko!!! święte słowa!!! napisz je sobie nad łóżkiem i czytaj codziennie przed zaśnięciem i po obudzeniu - bo jak na razie to ty jesteś na tym forum pierwszy gardzenia ludźmi i w każdym poście piszesz " jesteś nikim", "jesteś nikim"

Gość gość
Cudownie sie Was czyta, Wy wszechwiedzacy, ktorzy wiedza wszystko, co, gdzie i jak. Kto komu kible szoruje, czym I za ile. Kto ile dzieciakow zrobil komu I z jakiego powodu. Zawsze mnie zastanawia co powoduje tak glebokie frustracje, ze musicie sie dowartosciowac obrazajac I opluwajac innych. Czy to wazne co robia inni? Nie lepiej skupic sie na sobie I swoim podworku. Skad w Was ludzie tyle nienawisci? Nie szkoda Wam na to czasu? Nie lepiej zrobic cos dla siebie? Pogadac z kims serdecznie? >>>>>>>>> nie ma w tym nic zlego,albo nie byloby gdyby dyskusja odbywala sie na poziomie doswiadczen ,przemyslen oraz bez zawisci :) tyle ze czasy sie zmienily konkurencja teraz przewodzi jak i w zyciu tak i w "konsumpcji" sadze ze juz nigdy nie bedzie takich rozmow jak z przed minimum 8 lat :) obecnie kultura nie obowiazuje ....dno osiaga swoj cel niestety :O kapitalizm wie co robic aby zniszczyc w ludziach wszelakie wartosci !

Gość gość
rozwielitka socjalistka