Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza Bella1

Co z moja ciążą?

Polecane posty

Gość Iza Bella1

Proszę o pomoc, 7 dni temu miałam dostać okres, nie dostałam. Zrobiłam później test - II kreseczki. W dniach, w których miała pojawić się miesiączka bolał mnie brzuch (tak jakbym ją miała). Z dniem, w którym by się kończyła brzuch przestał boleć. Czy to normalne? Czy miała któraś z was podobną sytuację? Od dnia spodziewanej miesiączki bolą piersi, są ogromne. To moja pierwsza ciąża, dlatego nie wiem co i jak. Wizytę u ginekologa mam za 1,5 tygodnia.

Gość gość
No wygląda na to, że wszystko w porządku. Możesz sobie zrobić badanie beta hcg ilościowo w odstępie 48 godzin. Jeśli będzie ładnie rosło, to dobry znak. A ból brzucha to norma, ja nawet plamiłam w terminie pierwszej miesiączki.

Gość Iza Bella1
Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź :) Czytałam, że ból w podbrzuszu to normalna sprawa, lecz rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która też jest w ciąży (12 tydz.) i mówiła, że może to świadczyć o OBUMARCIU ZARODKA. Wystraszyłam się potwornie, a mój lekarz na urlopie. Mieszkam w małej wiosce, więc nie ma tu innego lekarza. Poza tym, wyliczyłam, że to dopiero 4 tydzień i 4 dzień ciąży...