Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna.

Polecane posty

Gość gość

Zależy mi, żeby suknia ślubna była skromna, żeby się nie świeciła. Od dwóch miesięcy oglądam suknie ślubne i nic. Ja jestem niska, bo mam 168 cm wzrostu, chce ubrać obcasy z 10 cm, bo mój narzeczony ma 182 cm wzrostu. Kompletnie nie wiem jaką sukienkę wybrać, bo mój narzeczony jest wysoki, ale nie jest postawny. Chodzi o to, że jeśli stoi sam to wygląda normalnie, a jak stoi obok jakiegoś faceta to już widać, że jest inny. Przy wzroście 180 waży 75 kg ale ma rozbudowane mieście. I nie wygląda jak paker. Nie wiem jaką sukienkę powinnam mieć żeby wyglądać przy nim normalnie, czyli, żeby mi nie dodawałakilogramów, no cóż chuda nie jestem ważę 50 kg, ale walczę. No i nie chciałabym wyglądać jak w ciąży, bo tai efekt uzyskuje po sukienkach odcinający pod biustem. Kobity błagam pomóżcie !

Gość gość
Kup sobie prostą, białą sukienkę i już. Swoją drogą jesteś chuda i wcale nie niska.

Gość gość
Właśnie to nie takie proste. Przy narzeczonym jestem niestety niska.

Gość gość
Jesteś od niego raptem 14cm niższa, to wcale nie dużo, jak wrzucisz 10cm obcasy będziecie prawie równi. Już się nie wygłupiaj, lepiej wygląda jak facet jest chociaż pół głowy wyższy (jeżeli to tym się przejmujesz).