Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dekoracja domu

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje drogie potrzebuję Waszej pomocy :( Chcę znaleźć dodatki do domu, ale nie wiem jakie. Chętnie obrazy. Ale nie lubię drukowanych. To wg mnie nie jest sztuka. A nie stać mnie na zakup malowanych. Jakieś alternatywy? Czym innym mogę udekorować salon, żeby wyglądał elegancko i z klasą?

Gość ewelinka1233
ja tez uważam, że obrazy prezentują się najlepiej. I wcale nie muszą kosztować majątku

Gość gość
tzn? obrazy jednak są drogie..

Gość ewelinka1233
a musisz od razu kupować? nie możesz wynajać?

Gość gość
co? jak to?

Gość ewelinka1233
normalnie :) są galerie sztuki, które dają możliwość wynajęcia obrazu :) i ty masz piękny obraz i nie płacisz majątku :) np galeria artoffice takie coś ma

Gość gość
nigdy się z czymś takim nie spotkałam..

Gość ewelinka1233
no bo w polsce to jeszcze nieznane, ale bardzo fajna alternatywa. U mnie w biurze jest tak i super to dziala :)

Gość jolka3434
Może spróbuj poszukać na stronie www.sweethomesklepik.pl . Ja tutaj znalazłam dekoracje do pokoju mojego dzidziusia. Ogólnie jest w czym wybierać, a rzeczy mają markowe, porządne. Pozdrawiam. Jolka.

Gość goskka77
Sprawdź stronę sklepu i bloga Kraina Obrusów. Mają tam wiele rzeczy, które pomogą Ci udekorować dom, a właśnie na blogu znajdziesz wiele inspiracji. Gorąco polecam ;)

Gość gość
Na Allegro znajdziesz pełno obrazów w żałośnie niskich cenach już za kilkaset złotych a szkice za stówę. Możesz powiesić zdjęcia.

Gość gość
Moim zdaniem jako dodatki się świetnie spisują materiały pikowane. Pomyśl sobie nad wykorzystaniem takich w domu. Mój mąż zamawiał w http://pikowanietkaninartwit.pl/ takie materiały, które zostały wykorzystane na ściany. Bardzo fajnie to wygląda.