Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

peach fuzz brzoskwiniowy meszek

Polecane posty

Gość gość

hej laski :D otóż, może któraś też ma problem z jasnymi włoskami na twarzy ? bo ja mam ... zauważyłam to dosyć niedawno...nie wiem czy tak mi nagle urosły, czy mam je już od dłuższego czasu.. Ale gdy już je dostrzegłam.. teraz nie dają mi spokoju... Najgorzej pod słońce ;/ Szukała różnych sposobów.. czytałam, przeglądałam zdjęcia :D ( np podobny problem ma Megan Fox ) :D prawie nic nie wchodzi w gre.. depilować ludzie nie radzą... rozjaśniać tym bardziej... ale... w Ameryce większość kobiet to "ścina" specjalnymi trymerami do brwi ( maszynką nie wolno !! ) w każdym filmiku jaki oglądałam, laski mówią, ze nigdy nie odrosły im po tym ciemne włoski... i że to samo tyczy się ich koleżanek... No i troche mnie to kusi.., co o tym myślicie ? dzisiaj byłam w rossmanie i właśnie jest promocja na takie trymery... kupiłam, ale nie wiem co robić :P Jeszcze bardziej przekonuje mnie fakt iż podobno, na takiej gładkiej skórze bez włosków podkład utrzymuje się i wygląda dużo lepiej...

Gość gość
prosiłam o wypowiedź kobiety a nie jakiegoś sfrustrowanego, wiecznie przesiadującego na kafe dziada

Gość gość
nikt ?

Gość gość
up

Gość gość
no ja też mam mech na twarzy :o a to co było na filmiku to jakby się brzytwą goliła i na bank po pewnym czasie będą te włoski mocniejsze ciemniejsze przecież to niczym nie różni się od maszynki? ja woskiem usuwam ale potem mam takie łyse plamy między meszkiem - mam meszek po bokach twarzy i na policzkach

Gość gość
ja właśnie wczoraj to zrobiłam,.. mam teraz taką gładziutką twarz... oczywiście nie jeździłam po całej twarzy tak jak ona.. tylko boki policzków... nie wiem... trudno. najwyżej okaże sie ze to byla najgorsza decyzja w moim zyciu :) ale ich argumenty do mnie przemówiły.... każda laska z tych filmików mówi ze oczywiste iż "wąsik" bedzie odrastał grubszy itd . aletego radzą depilować.. a podobno takie jasne włoski zawsze bd odrastać jasne i że u nich tak jest.. i każda koleżanka to potwierdza... Wiadomo, co innego jak ktoś ma grubsze,,, ciemne włoski..

Gość gość
ale widać w tym troche logiki.... bo skoro ty depilujesz... a wiadomo, ze nie da się niczego tak wydepilować zeby idealnie wyrwać z cebulką każdy włosek... duża część włosków po prostu się łamie... co jest równoznaczne z goleniem... ale tobie nie odrastają ciemne włoski.... (?)