Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj były wziął ślub w sobotę...

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się 3 lata temu, uprawiałam seks z innym. Do odejścia on mnie zmusił swoim zachowaniem. Niby mieszkaliśmy razem, ale ja musiałam spać na kanapie, on w sypialni, dom traktował jak hotel przychodził tylko się wyspać, nie rozmawiał ze mną, a myślałam, że uda nam się uratować nasz związek. Byliśmy razem 4 lata. On ma 25 lat, ja 24 lata. Jest mi tak cholernie przykro. Dodał na fb zdjęcie nią ze ślubu.

Gość gość
Znam ten ból, mój podobno spodziewa się dziecka z inną. Już chciałam wejść na jego profil, ale sobie darowałam- Tobie też radzę. Chciałabym już o nim zapomnieć, tylko jak? śni mi się co noc :o

Gość gość
Jak zdradzilas to wiadomo,ze tak cie traktowal

Gość gość
Jakby nie mili ludzie, który powiedzieli mu, że widzieli mnie z innym to byłabym z nim i na jej miejscu. Niby świata poza mną nie widział, a jednak jest z inną. Przejrzałam ich profile. Nie które zdjęcia to normalnie przesada, np z jego urodzin on siedzi, ona koło niego siedzi o go obejmuje, a wszyscy goście stoją za nimi. Albo jak stoją ona trzymała rękę na jego biodrze i on trzymał tą rękę, a drugą miał na jej biodrze.

Gość gość
skoro sypiałaś z innym to go nie kochałaś, wiec nie rozumiem co Ci tak żal dupę ściska. Trzeba było sobie układać życie z tym drugim.

Gość gość
Byłam z nim ale zostawił mnie. On był ideałem - zabawny, jego nie da się lubić, bogaty.

Gość gość
facet moze nie wiadomo jak bardzo kochac a po zdradzie i tak odejdzie

Gość gość
Strasznie mnie krzywdził swoim zachowaniem. Czułam się jak 5 koło u wozu, miałam dość. Nie odzywał się do mnie. To była masakra. Czułam się fatalnie. W łazience się zamykał, sypialnie zamykał.

Gość gość
chyba prowo

Gość gość
A dziwisz się a ty jak byś się zachowywała, gdyby to on Cię zdradził. Widać, że go nie kochałaś tylko jego pieniądze.

Gość gość
Mogliśmy porozmawiać, a on wolał uciekać od tego. W domu był tylko spać, wykąpać się, nawet w domu nie jadł.

Gość gość
A o czym ty chcesz rozmawiać? Facet starał się, zapewnił ci dom i był dobry, a ty go zdradziłaś. I tak dziwne, ze od razu nie wywalił cie z domu razem z walizkami.

Gość gość
Wyjaśnić. Miał malutkie mieszkanko typowe dla singla - mały salon zwykła kanapa nawet nie rozkładana, telewizor 50 cali, balkon z salonu i tyle, w sypialni łóżko 2 m i szafa na całej długości, kuchnia malutka, jedynie łazienka - prysznic z nadzorem, wanna z masażerem.

Gość gość
Jego przyjaciel dodał zdjęcie z wesela ,,Z najpiękniejszą panną młodą i głupim przyjacielem. PS. To teraz dwa tygodnie imprez na Ibizie i dwa tygodnie lenistwa na Malediwach."

Gość gość
No to nieźle. Imprezy, miesiąc miodowy.

Gość gość
Wspolczuje, tez tego nie rozumiem. Mój niby bardzo zakochany ,nie chciał się żenić, a potem poszedł do innej i ożenił się w dwa miesiące. Naprawdę można przestać wierzyć w siebie. A łysy, mały k***s, dosłownie 7 cm i znalazł sobie jakąś modelkę. To jest straszne, jak poznać w ogóle ze facet jest wartościowy, to takie bydlo

Gość gość
Myślmy mieli w planach ślub, ale w dalekich planach. Niestety nie doszło do ślubu :-(. Przejrzałam jej fb takie idiotyczne wspólne zejścia mają.

Gość gość
A on cie tak oschle traktował po zdradzie czy przed?

Gość gość
On dodał komentarz pod zdjęciem swojego przyjaciela ,,Może i głupi, ale patrz jaką królewnę mam. Nie szalej tak z imprezami bo ja jeszcze nerwowy chodzę po sobocie."

Gość gość
Po zdradzie.

Gość gość
No to w sumie nic dziwnego. Mój niby był zakochany, miłość życia ale jak widać nie bylam materialem na zone :( s*******n

Gość gość
Nawet nie rozmawialiśmy ze sobą, bez wyjaśnienia. Cierpiałam strasznie. Chciałam się do niego przytulić, a nie mogłam. Nigdy go takiego nie widziałam był taki skoncentrowany, bez uśmiechu. A zawsze robił głupie miny żeby mnie rozśmieszyć, był wtedy.taki słodki, cudowny.

Gość gość
Czemu go zdradziła??? Ja dla swojego chyba byłam niemiła, deprecjonowalam go, bo ciągle się przede mną chwalił, a ja tego nie znosze.

Gość gość
Często wyjeżdżał, bo gra w piłkę. Nie wytrzymałam byłam sama przez tydzień nawet dwa kiedy on był na zgrupowaniu i cóż zdradziłam go.

Gość gość
A juz całkiem nie wiem jak z nimi postepowac. Caly czas się przechwalal, jaki to on nie jest na mądrzejszy a ja nie padalam do nóg z wrażenia. Sama potrafię mówić komplementy nie potrzebuje zachęty.

Gość gość
zdradziłaś go a teraz cierpisz, że wziął ślub z inną? Dobrze ci tak. Nie ma prawa być ci przykro. Bardzo dobrze, że facet sobie życie ułożył, niech będzie szczęśliwy.

Gość gość
Przed tym jak go zdradziłam to zachowywał się normalnie był czuły, uśmiechnięty, zadowolony.

Gość gość
a po zdradzie miał być czuły i na rękach cię nosić :D mówią, że faceci to świnie ale kobiety są nie lepsze :o

Gość gość
kobieto, jestes idiotka. co to za wytlumaczenie, ze zdradzilas go bo go nie bylo przez tydzien. czy ty masz 5 lat? przestan smucic, bo zdrada oznacza koniec zwiazku dla normalnego czlowieka. chlopak nie mogl cie zniesc po tym co mu zrobilas i to wcale nie jest dziwne. przestan mu zazdroscic i obgadywac jego zone, to juz nie jest twoje zycie, tylko ich.