Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj były wziął ślub w sobotę...

Polecane posty

Gość gość
Ciągle coś robił jak nie mecze, to kontakty reklamowe, wyjechałam za nim zagranicę, bo on Polakiem nie jest. Byłam sama w tym wszystkim.

Gość gość
Nie martw sie, moj byly wezmie slub lada chwila. Rozstalismy sie 4 miesiace temu a jego nowa juz spodziewa sie dziecka

Gość gość
Tak sie na ciebie niby wkurzyl ze go zdradzilas a skad kto mu zapewni ze ta zona go nie zdradzi. Tylko ze sie ozenil to juz wszystko cacy? Moze byc wlasnie jeszcze gorzej jak z toba. Chyba zrobil ci na zlosc ale to raczej meska ambicja. Chce byc z nia na sile szczesliwy bo wlasnie jest nieszczesliwy. Przypuszczam ze nie bedzie spokoju mial.

Gość gość
Od naszego rozstania minęło 3 lata, ja byłam ponad rok z facetem, on nie wiem od kiedy z nią jest. Ale w tamtym roku wczasy spędzali razem bo jego przyjaciel dodał zdjęcie.

Gość gość
Wyglądają na szczęśliwych, ale czy naprawdę są, tego nie wiem. Kolejny komentarz jego przyjaciela ,, Ty akurat mi nie musisz mówić jak się denerwowałes. Świadek wie co się działo ;-). Nerwy .nawet mi się udzieliły."

Gość gość
Po co on w wieku 25 lat już brał ślub ...

Gość gość
Bo na sile chce byc szczesliwy! Nie mysle ze mu sie uda. Za bardzo to obnosi.

Gość gość
Jak obnosi ?

Gość gość
Chcial zrobic swojej eks na zlosc. Pokazac ze ma taka fajna laske i jest niby szczesliwy. Jego meskie ego szalaje. Jak dla mnie on nie jest szczesliwy. Jeszcze sie miota i chce swoja eks w ten sposob zapomniec.

Gość gość
Obnosi- wszystkim chce pokazac jaki to on szczesliwy.

Gość gość
Tyle, że nie mam go w znajomych. I jakbym codziennie nie sprawdzała jego fb i instagranu to bym nie wiedziała, że ślub wziął.

Gość gość
On dodał, ze ślubu jedno zdjęcie, a jego przyjaciel dodał więcej, ona żadnego.

Gość gość
Dla niego jak widać tak, dla mnie nie.

Gość gość
Zniszczyłam sobie 4 lata życia z nim. Chociaż było cudownie, nie żałuje ani minuty spędzonej z nim.

Gość gość
a teraz patrz co straciłaś ! szczęścia dla faceta ! Za rok czy dwa i tak kolejny raz byś zdradziła bo byś czuła się samotna,

Gość gość
Znalazłam jej wpis z przed 2 lat ,,Najwspanialsza noc, cudowna impreza z najlepszymi przyjaciółmi i z nim..." On jest oznaczony w tym wpisie.

Gość gość
Hehe

Gość gość
.

Gość gość
Dziewczyna przyjaciela dodała zdjęcie z jego żoną ,,Najcudowniejsza panna młoda. Życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej, lepszej drodze życia. " Suknie miała piękną. Taką całkiem prostą, bez świecących się efektów.

Mi by nie było przykro... skoro tak Cię traktował to nie ma za czym tęsknić.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? i co z tego ze jakis dupek slub wzial zajmij sie swoim zycie w dupie to 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
śmieszne,to normalne ,że "byli" partnerzy wcześniej,czy później biorą ślub/wychodzą za mąż. znajdz sobie faceta i przestań przeżywać.

Gość gość
"Nie martw sie, moj byly wezmie slub lada chwila. Rozstalismy sie 4 miesiace temu a jego nowa juz spodziewa sie dziecka " i co z tego ,że JUŻ spodziewa się dziecka? to oznacza tylko tyle,że nie musiał z nią być nie wiadomo ile,żeby dojrzeć do dziecka i ślubu. wy ile byliście razem? Często tak jest że facet jest z dziewczyną 3,4,5 lat..a potem jak się rozstaną,to ma nową dziewczynę i zazwyczaj szybko dziecko,ślub.