Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu dniach od zajścia w ciąże wyostrza się węch?

Polecane posty

Gość gość

Przedwczoraj współżyłam ze swoim chłopakiem, bez prezerwatywy, gdyż staramy się o dziecko. Jednak pech chciał, że pewne okoliczności przerwały nam tę czynność, i mój mężczyzna nie doszedł, ale są te płyny preeajkulacyjne. Jednak od rana czuje jakieś dziwne zapachy, wszystko dla mnie, za przeproszeniem, śmierdzi. Czy mogę to uznawać za oznakę ciąży, czy jeszcze za szybko? Dodam, że jestem 4 - 5 dni po końcu miesiączki. Nie mogę określić dokładnej daty, gdyż w ostatnim dniu było jeszcze bardzo delikatne krwawienie.

Gość gość
posprzątaj w chałupie przejdzie

Gość gość
Po dwóch dniach od współżycia szukasz objawów ciąży? Nie miałam nic takiego w żadnej ciąży.

Gość gość
buhahaha, 2 dni po stosunku objawy ciąży- umyj się, to przestanie ci śmierdzieć, samo zagnieżdżenie może trwać do 12 dni, a dopiero po nim można mówić o ciąży- zanim zaczniesz starać się o dziecko, to poczytaj trochę o procesie poczęcia i zagnieżdżenia

Mi wyostrzył się węch dopiero po 1 miesiącu, jak jesteś w ciąży to dopiero zacznie się "coś" dziać w 4/5 tygodniu. I tak to będą słabe symptomy.

Gość gość
alez przeciez to prowokacja. i to na dodatek jakiejs 17-latki nikt nie jest taki durny.

Gość gość
Umyj psitę to przestannie ci śmierdzieć, a nie wypisujesz głupoty :D

Gość gość
wech to mi sie wyostrzyl po 3miesiacu, ale przez sciany zaczelam widziec juz w pierwszym, teleportowac z kolei dopiero pod koniec ciazy

Gość gość
hahahah, dobre

Gość gość
Po 4 dniach i 6 godzinach

Gość gość
zaraz po stosunku miałam węch jak pies

Gość gość
:D dokładnie po trzech dniach, więc przykro mi - po prostu masz brudno.... Chociaż wiecie co, czasem jak słucham niektórych, zdawać by się mogło, dojrzałych kobiet to mam wrażenie, że zatrzymały się na wcześniejszym etapie ewolucji. I wtedy zastanawiam się, ile tu tematów na kafe uznano za prowokacje, a takimi nie były.....