Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama1234

włoski na mosznie u niemowlaka

Polecane posty

Gość mama1234

Witam u mojego 5 miesięcznego synka zauważyłam na mosznie jasne, cienkie włoski. mają max 0,5 cm. Są bardzo jaśniutkie, widać je tylko pod światło ale są. Za 2 dni mamy wizyte u pediatry i na pewno o to zapytam ale może któras z mam miała tak u swojego malucha? Naczytałam się w necie różnych rzeczy i teraz bardzo się martwie

Gość mama1234
na jednych stronach piszą ze takie jasne włoski to nic groźnego i ze niepokojące jest gdyby były ciemne, mocne itp. Na innych stronach można wyczytać ze kazde owłosienie w tym miejscu u małego dziecka wymaga konsulatcji endokrynologa dziecięcego i straszą problemami z przysadką mózgową. Umieram ze strachu W sumie mój synek był badany przez 2 pediatrów i żaden nic nie mówił. Ostatni raz byliśmy na wizycie 5 tygodni temu. Te wloski zauważyłam jakies 3 tygodnie temu. Nie mam pojęcia czy były wcześniej. Są tak jasne ze potrzeba odpowiedniego oswietlenia żeby je zauwazyc

Gość gość
Ja bym nie panikowala, obstawiam ze to nic złego, normalne że na ciele wyrastają włoski. A brałeś tabletki anty karmiąc piersią

Gość mama1234
Nie biore i nie brałam tabletek