Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie sie masturbowalam i znowu mi sie chce

Polecane posty

Gość gość
no bo u nas poduszka i jedziemy jak na koniku :D :D :D a jaka przyjemność :)

Gość gość
Mnie i mojego faceta dzieli chwilowo odległość, więc czasami gdy jestem bardzo nagrzana, robię mu pokaz przed kamerką. Kładę nogi szeroko po obu stronach biurka, kamerkę ustawiam między nogami i się onanizuję, a on to ogląda.

Gość gość
Ja myślę, że mało który facet nie będzie zadowolony z prywatnego filmiku ale uważaj przy zerwaniu, bo potem takie rzeczy czasem wyciekają. I pewnie że kobieta czasem chce delikatniej a czasem szybciej czy nawet ostrzej. Temperament i nastrój w danych dniach się różni, także u mężczyzn ^.^

Gość gość
i jaka jest jego reakcja ? zrobilabym tak mojemu ale on nigdy o tym nie wspominal a ja sie obawiam ze mu sie nie spodoba czy weźmie mnie za jakas kurwe

Gość gość
Ja na poduszce nie. Myślę że tak mogą dojść kobiety, które mają większą, wystającą łechtaczkę. Moja jest malutka i schowana. Ja onanizuję się przeważnie leżąc na plecach i masując palcami łechtaczkę. Bardzo rzadko robię to wyłącznie wibratorem, bez dotykania łechtaczki, mam wtedy orgazm, ale muszę być bardzo napalona, bo jak nie jestem, to nic z tego, bo to za małe bodźce.

Gość gość
a ja mojemu dzisiaj zatancze nago taniec brzucha i bede ocierac sie ogoreczkiem po cipeczze :) bedzie wniebowziety :D

Gość gość
wyszło na to że mam dużą łechtaczkę :) to forum jest jednak zajebiste ! :D :D

Gość gość
Mój wie, że jestem mega zboczona, ale tylko dla niego, nie dla innych facetów. Uwielbia takie pokazy. Tylko że ja nie bawię się w żadne striptizy, tańczenia przed kamerką itd... Ja od razu na całość - majtki w dół, nogi szeroko, kamerka między nogi i jazda. On też wtedy sobie drobi dobrze. :)

Gość gość
Oj, dziewczęta, bo zaraz przez opisy dołączę do orszaku "ale bym jakąś wylizał". Przy większych różnicach w budowie czułych zewnętrznych części chyba różne techniki masturbacji mają sens.

Gość gość
ja również tylko dla mojego skarba :) jak to zrobić zeby doszedl od razu ahh marzenie tak podniecić swojego mężczyznę :)

Gość gość
ilu facetow mam takie marzenie by ich kobieta sie masturbowala dla niego ? :)

Gość gość
Mnie osobiście nie podnieca gdy facet na forum pisze "wylizałbym Cię", "Zrobiłbym Ci dobrze językiem". Pfff.... Wolę gdyby napisał "Przeleciałbym Cię" czy coś innego z seksem. Samo lizanie nie jest tak podniecające jak penetracja twardym k/u/t/a/s/e/m. :)

Gość gość
pierwsze lizanie i ssanie a pozniej głęboki wjazd kutaskiem :)

Gość gość
Ja się masturbuję często także w trakcie seksu. Mój facet mnie nabija na pal, a ja sobie masuje łechtaczkę. Uwielbiam to i on też. Czasami sam bierze moją rękę i kladzie na cipce, żebym sobie robiła gdy on mnie posuwa :)

Gość gość
No dobra, to wylizalbym Cię i zerznał jak svkę... :)

Gość gość
a moj mi cipki nie lize bo mu smierdzi :D

Gość BOOOOCHAJ28
ta tylko tak mówisz jakbym cie dymał moim 20cm kutachem to byś błagała abym przestał.

Gość gość
raczej mowila szybciej mocnije jak boli to szybciej dochodzę :)

Gość gość
Ssania nienawidzę :O Jak facet mi zasysa wargi albo łechtaczkę to najchętniej bym go kopnęła :O To bolesne, nawet gdy robi to delikatnie. Ja wolę trzepanie po łechtaczce językiem, a najlepiej - robienie całą szerokością języka (nie czubeczkiem)kołeczek na łechtaczce. :) Choć i tak wolę, gdy facet pieści mnie palcem. A najbardziej lubię penetrację penisem. Jak widać - każda kobieta ma inne potrzeby :)

Gość BOOOOCHAJ28
tylko, że ja moge dymać ile chce nawet 2h bo wytrysk to mam na życzenie tyle byś nie wytrzymała gwarantuje, jedną laskę kiedyś tak wydymałem, że na koniec jej ręka wchodziła w cipke, a całe ciało było tak mokre i zgrzane, że już siły nie miała.

Gość gość
To masz ciekiego kolesia skoro Ci nie wyliczeń, dla mnie to podstawa. Lubie się "slizgac" w kobiecię

Gość gość
moj to tylko od tylu 5 min i po sprawie a ja ciagle nie dochodzę bo nie moge tak szybko ..

Gość gość
Mnie najbardziej rajcuje po prostu seks. Facet na mnie lub za mną i jego ku/tas wbijający się w moją ciasną dziurkę lub tyłek. Lubię gdy facet trochę dominuje, nadaje rytm. W seksie właśnie to oraz robienie loda podnieca mnie najbardziej. Minetka nie podnieca mnie jakoś specjalnie...

Gość gość
kutasy sa pyszne ;D

Gość gość
Uwielbiam robić loda. Odpinanie rozporka facetowi to jak rozpakowywanie prezentu. :)

Gość gość
Nie zadowolisz wszystkich, wiesz to zadanie dla agencji towarzyskich a nie twoje :D Jedne panie narzekają, że ich panowie nie robią minetek, inne twierdzą,że to ich w ogóle nie kręci. Kwestia się dopasować.

Gość BOOOOCHAJ28
od tylca to z pochwy czasem powietrze ucieka i puszcza "bąki" ja bym cie porządnie wydymał tak z godzinkę to by ci wystarczyło na miesiąc, a pod koniec twoja dziurka napewno nie byłaby ciasna wsadziłbym tam co najmniej 4 palce, albo i pięść.

Gość gość
Co za prostaki

Gość gość
:D

Gość gość
Mnie też minetka nie kręci. Podnieca mnie bardzo całowanie się, uwielbiam to, oczywiście gdy facet ma świeży miętowy oddech, to już w ogóle cud miód... Ocieranie się podczas tego całowania, rozbieranie się... Potem może we mnie wkładać palce, a potem wbić fiu/ta i zacząć ostrą jazdę, trzymając mnie za włosy albo przytrzymując mi ręce. xxxx Uwielbiam tez obciągać, brak fiu/ta całego do gardła, uwielbiam gdy fi/ut trzepocze mi na języku gdy się spuszcza, czuję te skurcze, a sperma spływa mi do przełyku.