Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie sie masturbowalam i znowu mi sie chce

Polecane posty

Gość gość
włóż go skarbie włóż :D

Gość gość
ja ie polykam bo bym zwymiotowala jakos nie potrafie sie przelamac polize mu troche a on pozniej konczy ręką :)

Gość gość
tylko ja nie kaze facetowi konczyc w ustach ? D

Gość gość
" uwielbiam gdy fi/ut trzepocze mi na języku gdy się spuszcza, czuję te skurcze, a sperma spływa mi do przełyku. " x Kobieta idealna :D

Gość gość
czyli ja idealna nie jestem :D

Gość gość
Dobrze wiecie ze to jest obrzydliwe, ale tu jesteście anonimowi i wychodzi na jaw wasze zboczenie z którym na codzien się chowacie. Prawda jest taka ze masturbacja wywołuje poczucie brudu i zabiera godność a wasze posty świadczą tylko o tym ze nie potraficie się od niej powstrzymać bo jesteście uzaleznieni

Gość gość
jednak jeszcze jest stereotyp że masturbacja to zło :D

Gość gość
"czyli ja idealna nie jestem " x Niestety, ale problemem ideału jest to, że nie bardzo jest co poprawiać, a ty zawsze możesz się "udoskonalić" ;)

Gość gość
Kobieta idealna? Dzięki. :) Z tego co wiem, kobiety często robią loda tylko dla faceta. A ja naprawdę to uwielbiam, strasznie mnie to podnieca. Nawet pisząc to się podniecam. Kocham obciągać, kocham spermę, uwielbiam wsunąć sobie fiu/ta głęboko i poczuć jak zlewa się wprost do gardła, czasami nawet nie poczuję smaku. Robiąc loda jest w pełni oddana, nie patrzę wtedy na to czy ładnie wyglądam i czy makijaż się nie rozmazał. Ma być głęboko, bardzo mokro, głośno, ślina może kapać mi na piersi, mam to gdzieś. Lubię np. gdy facet trzyma mnie za włosy i rżnie mnie w gardło, a ja posłusznie patrzę mu w oczy. Choć lubię też ja dominować, gdy facet leży, a ja robię loda jak uważam, zwalniam i przyspieszam kiedy mam ochotę, robię z nim co mi się podoba. Mmmm.... Rozmarzyłam się.

Gość gość
Ludzie którzy się chwala masturbacja sa na tym samym poziomie mentalnym co konsumenci seksu za pieniądze. Prostaki i wiesniaki którzy nie odróżniają seksu od kopulacji.

Gość gość
up