Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panicznie boje sie porodu :(

Polecane posty

Gość gość
I słusznie, porod to rzeznia i masakra, nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz jaki to horror

Gość gość
nie słuchaj tych straszących cie kretynek, ból jest a i owszem, ale to żadna rzeznia ani horror. sama panicznie balam się porodu mimo ze chciałam być mama i długo czekałam na dziecko! ale jak przyszlo co do czego to powiedziałam sobie:"musisz być dzielna dla dziecka,nie może mu się stać krzywda przez twoje lęki, ono tez się boi.." i poszlam rodzic, bolało ale to skurcze sa bolesne samo parcie nie boli tylko mega skurcz, ale miliardy kobiet na całym swiecie rodzi bez znieczulen i jakos daja rade ty tez dasz nastaw się pozytywnie bo straszenie samej siebie nic ci nie da...glowa do góry! :)

Gość gość
Dlaczego nazywasz mnie kretynka? Dlatego ze moj porod byl koszmarny? Wiesz ile sie dochodzi po polamanych zebrach? Pol roku nie moglam swobodnie oddychac a z o***tem mam problemy do dzisiaj

Gość gość
nie pisze konkretnie o tobie bo wierze ze czasem zdarza się jakiś horror na porodówce, ale ogolnie o babach kore siedza na kafe i strasza jak najęte przyszle mamy jaki to porod jest masakryczny...owszem to nic przyjemnego ale da się przezyc, przepraszam jeśli cie uraziłam, proszę tylko autorke żeby sobie wziela poprawke na to co jest tu wypisywane,sama rok temu przed porodem czytałam tu opisy porodu to az mnie mdliło...a wcale nie było aaaazzzz tak zle.

Gość gość
Dlatego ja ide do prywatnej kliniki na cc. Jakby nie bylo jechalabym do innego miasta na cc. Glupie gadanie, ze inne sie meczyly to ja tez musze. Nie chce porodu wspominac jako traumy a tak wspominaja wszystkie znajome jak i nawet wlasna matka

Gość gość
Do autorki: Nic się nie bój, ja jestem jeszcze większą panikara i bardzo wszyscy mnie straszyli, nie miałam znieczulenia, gazu nic jedynie ulgą było dla mnie to że mąż był przy mnie, a poród wspominam super, boli bardzo ale hormony tak szaleją ze czujesz się inaczej, ja wszystko wiedzialam co się dzieje za to mąż mówił ze wygladalam inaczej, oczy jakbym była nacpana, że nigdy jeszcze mnie takiej nie widział, byłam nacieta jakby nacieli prosiaka nie patyczkowali się czulam się jakby mnie takim hakiem dziabneli wszystko bez znieczulenia, szycie krocza również, ja panikara dałam radę więc ty też dasz, terz jestem w 31 tygodniu ciąży i już nie doczekam się drugiego porodu, aha dodam ze rodziłam 1 godz 25 minut wiec moze dlatego poród wspominam super, ledwo mąż dojechał, drugi poród jest podobno bardziej bolesny ale szybszy więc boję się ze mąż tym razem nie zdarzy dojechać hihi, nie boj się ja mialam bóle krzyżowe coś strasznego ale na samym łóżku 5 parc i gotowe, powodzenia :)

Gość gość
coś strasznego ale super.... Tylko w Polsce poród wygląda jak za czasów Króla Swieczka... Nie słuchaj tych co poszły na rzeźnie tylko zadbaj o siebie i brak bolu. Poród bez bólu to norma w całej Europie Zachodniej. polki są bardzo zacofane, takie typowe mamuśki, już nie kobiety, nie kochanki tylko mamuśki od których w końcu i faceci uciekają