Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Zgłoś Problem z dziewczyną Jestem w związku z fajną dziewczyną ale ostatnio, jakoś się nie możemy dogadać. Jak chcemy poważnie porozmawiać to ona od razu płaczę i to tyle z rozmowy. Zamienimy jedno zdanie i płacz. W ten sposób nigdy nie uda nam się dojść do porozumienia. Staram się jak najłagodniej do niej mówić ale to nic nie daje. Drażni mnie jej reakcja bo jej lecą łzy ja ją zaraz przepraszam, a teoretycznie nie mam za co bo NIC nie zrobiłem... No i moja dziewczyna leczy się na fobie społeczną może to też ma jakiś wpływ na to, no ale przecież nie może za każdym razem się zasłaniać chorobą. Może dacie mi jakąś poradę co robić, bo sam już nie wiem a sytuacja staje się z dnia na dzień co raz gorsza... :/ Może powinienem przestać walczyć i dać sobie spokój, przecież tyle jest dziewczyn na świecie a mi musi zależeć akurat na tej. Dodam jeszcze tylko że to związek na odległość... i spotykamy się 2 razy w tygodniu.

Gość gość
jesli ja kochasz to walcz, zwiazki na odlegolosc sa trudne ale jesli jest to ta wlasciwa dziewczyna to warto sie starac jest emocjonalana to ze leca jej lzy to nie znaczy ze placze przez Ciebie, nie denerwuj sie wtedy powiedz co masz jej powiedziec nie owijaj w bawelne... a ona z czesm sie otworzy, moze w dziecinstwie nikt z nia nie rozmawial jak miala problemy i dlatego nie umie teraz rozmawiac z Toba, piszesz ze sie leczy na fobie spoleczna.. daj jej czas,troche cierpliwosci moze warto sie zastanowic nad wspolna terapia dla par... a nie od razu wiac ja tylko pojawiaja sie problemy

Gość gość
jakby to pisała dziewczyna o facecie to kazałybyście s********ć jak najdalej a jak facet to musi się nią zająć...