Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd i obciach pracować w biedronce. Wolę być na bezrobociu

Polecane posty

Gość gość
A twoj maz pewnie wyciąga 20000zl na miesiąc :P bajkopisarko. Wstyd to byc prostakiem i leniem. Męża sie kocha a nie pieniądze! Moj zarabia 2000zl mam go za to pobić i rzucić? Co za kretynki tu siedzą.

Gość gość
Straszna mi praca w biedronie. 3x w tyg po 12h lub po8 max 10h. Brak nadgodzin kolonie dla dzieci paczki dla dzieci itd! Znam duzo osob co pracuja w biedronie. Na szczęście ja nie muszę pracowac .Bo malzonek nie wychodzac z domu ma okolo 10 000 wyplaty. I w sumie nasze życie to ciagle wakacje

Gość gość
Nie zesraj sie

Gość gość
gdzie trzebac udac sie zeby dostac prace w biedrze?

Gość gość
Cv roznies po sklepach

Gość gość
zgadzacie sie pracowac za smieciowe pieniadze, to swoim mezom psujecie rynek placy I pracy... jak nie chca placic godnych pieniadzy, to lepiej siedziec w domu, niz dawac sie pomiatac ...

Gość gość
Lepiej byc leniem i długów narobic? Ja mc temu z premia wzielam 2000zl w biedronce.

Gość gość
No tak bo kazdy maz zarabia miliony. A pracujaca zona ktora chce zapewnić cos dziecku a nie dlugi to psuje rynek mezowi :-D chyba masz 15lat dziecko? Jeżeli nie to jestes na maxa p******** Wasze bujne wyobraźnie o zlotych kartach bez limitu ktore macie :-D wsytd ze takie kobiety posiadaja dzieci i te same p******* pomysly im wpajaja.

Gość gość
2 tys to juz ładna kasa :) nie wazne czy w biedronce czy w biurze, wązne ze sie zarabia :)

Gość gość
Ja wlasnie dla dzieci od wrzesnia ide do szkoły http://www.liceum-zaoczne.sopot.pl/home.html zeby zrobić mature i moze isc do na jakies studia, obecnie pracuje w sklepie, ale jak bede miec wyksztakcenie to znajde coś lepszego, mam dopiero 32 lata wiec moze uda sie odmienic zycie.

Gość gość
Wazne aby pracować czy w sklepie czy na sprzataniu bez różnicy. Wazne aby dziecko nie zylo jak dziad! Znam laske co sie do roboty nie chce isc i przez to myją sie misce bo na prysznic ich nie stac. Bo socjalne mieszkania dawali kiedys bez czasami. A ze mnie sie smiala bo mam 1550 zl ale mam na utrzymanie, mam na remont lazienki ( 1rok temu) i mam na wakacje za 2tygodnie do Chorwacji. Dwie pensje to lepiej jak jedna. A niech maz zarabia 3000zl ale moje 1550 i jest 4550zl!

Gość gość
Zgadzam się. Tym bardziej jak masz wykształcenie to nie robota dla ciebie.

Gość gość
Kazda bogata

Gość gość
Czy masz wykształcenie czy nie masz z czegos zyc trzeba a co sie z tym wiąże pracować trzeba aby zyc. Niech wasze dzieci beda dziadami jak i wy. Jak wam tak pasuje

Gość magdadia
Serio piszecie z tą Biedronką tam się 2 koła zarabia na rękę?? Pytam z ciekawości jestem na etapie poszukiwania pracy

Gość magdadia
Dają tam umowę o pracę w Biedronce ?

Gość gość
Wstyd to nie pracować, gdy jest taka możliwość Też szczytem moich marzeń nie jest praca na kasie w jakimkolwiek markecie, bo nie po to się uczyłam i w siebie inwestowałam Ale gdyby kiedyś powinęła mi się noga to ze wstydu bym chyba się spaliła, gdybym mogła podjąć pracę, choćby w biedronce a siedziałabym bezwstydnie na utrzymaniu męża Niektórzy pozapominali, ze żadna praca nie hańbi Za to lenistwo i wygodnictwo tak

Gość gość
W wawie podstawa ok 1600 netto umowa o pracę z premia owszem moze byc 2000zl do tego bony i inne

Gość gość
Miliony

Gość NudaWpracy
Moje dwie znajome pracują w biedronce i obie są zadowolone. Jedna została po pół roku kierowniczka i zarabia ponad 2 tys na pewno, druga pracuje narazie na 3/4 etatu czyli 6 godz dziennie i ma 1600 na rękę wiec uważam ze zarobki wcale nie są takie złe, znam kilka osób które pracują za najniższa w gorszych warunkach niż w biedrze