Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno zapytanie

Czy króciutki zarost pod pachami u kobiety to obciach?

Polecane posty

Gość gość
brak higieny.

Gość gość
syn marnotrawny -" wykańcza mnie stopień twojej ignorancji" hahahah to zes dowalil, ignoranji? rozumiesz to pojecie?" nie obchodzi mnie co robisz ze swoim owłosieniem" - skoro Cie nie interesuje, to nie czytaj moich wypowiedzi - proste prawda? Ja odpowiadalam na posta, bo mam takie prawo, a Ty mozesz zwyczajnie mnie "ignorowac". Mnie i moje loooool

Gość gość
gość dziś ''Osobiscie jak widze u kogos meszek pod pachami, to nie jest to najfajniejszy widok.'' Mnie to wyglada na jakies zaburzenie. Na widok brzydkich ludzi uciekasz? Brzydkich? Nie, ja przed nikim nie uciekam. Uwazam tylko, ze to nie jest fajny widok.

Gość gość
syn marnotrawny, o swoje owlosienie dbam sama - tak dla jasnosci tylko...bo przeciez Cie to nie interesuje loooooooooool

Gość gość
Jesli Wam odpowiada widok kobiety zarosnietej pod pachami, nawet jesli jest to tylko krociutki zarost, to juz Wasza sprawa. Ja wyrazilam swoja opinie na ten temat i tyle w temacie ;)

Gość gość
Wszystko co napisałaś o włosach i pocie jest bzdurą. Kilka osób delikatnie dało ci do zrozumienia, że się mylisz... zamiast brnąć w kłótnie i "stawiać looole" powinnaś poświęci kilka sekund i sprawdzić temat, ale po co? Czy to nie jest ignorancja? :) Obyś znalazła bogatego męża. ;) https://pl.wikipedia.org/wiki/Antyperspirant

Gość gość
Hahahah. Na szczescie kazdy ma prawo miec odmienne zdanie i kazdy moze dbac o higiene jak mu sie podoba. Autorka zapytala zeby poznac opinie innych, ja od powiedzialam i nie kazdemu musi moje zdanie odpowiadac. Co do meza - jestem na tyle bogata, ze za maz moge wyjsc z milosc.

Gość gość
Syn, wyluzuj! Nie tylko ja jestem zdania, ze zarost jest malo higieniczny. BedziesZ wklejal teraz definicje ? Ja nie potrzebuje "wiem" by wiedziec co robic by czuc sie komfortowo I jak mam dbac o wlasna higiene. Nie zgadzasz sie Z moim zdaniem, twoja sprawa. Kazdy zyje jak chce.

Gość gość
I kazdy pisze jak chce loooool

Gość gość
I jeszcze jedno. Jest to indywidualna sprawa, jak wspomniano w linku, ktory zamiesciles. Jesli autorka chce biegac z takim zarostem to juz jej wybor, Jesli zadala pytanie na forum, to pewnie swiadoma byla roznych odpowiedzi, Bo kazdy inaczej podchodzi do tych spraw

Gość gość
Fuuuuj! Obrzydliwstwo!

Gość gość
moja tesciowa ma krzaczory pod pachami, takie fest:) chyba nigdy sie tam nie golila:D

Gość meszek pod pachami
to tragedia

Gość gość
moim zdaniem nie, wszystkim rosną włosy pod pachami. To czy ktoś chce je depilować czy nie to prywatna sprawa. Dopóki ludzie dbają o higienę to nie widzę problemu z owłosieniem.

ja nienawidzę mieć tam włosków i golę jak tylko przestaną być takim szarym śladem poza tym uważam, że włosków i tak nie widać, no nie? chyba, że przypadkiem podniesiesz łapkę. więc dopóki to nie są konkretne włosy to spoko pocenie się jest sprawą indywidaulną

Gość akurat zwykle trzeba
sie pilnowac, by wlosow nie odslonic

Gość gość
Przestańcie ja bym się porzygał jakbym zobaczył kobietę zarośniętą pod pachami Jesteście obleśne

Gość gość
wymiotujesz bez powodu na środku ulicy, do tego określasz to "rzyganiem", ale to "my" jesteśmy obleśne?

Gość gość ja
Gość 18:01 najmądrzejsza odpowiedź i podpisuję się pod nią.

Gość jednak wlosy
w miejscu publicznym nie wygladaja atrakcyjnie

Gość gość
w miejscu publicznym?! Czyli ogoliłaś się na łyso i wyrwałaś sobie rzęsy?!

Gość olenka782
Ja tam tez niewidze problemu z owlosieniem. Jezeli ktos dba o higiene to wcale sie golic codziennie nie musi. Ja to robie co drugi dzien i nie czuje sie w zaden sposob niekomfortowo. A do tych co tak codziennie muszą sie ogolic bo smierdza to juz mają problem mi sie wydaje, bo zalozmy wyjeżdżają powiedzmy na biwak to pewnie pod namiotami ostro sie golą haahah. Normalnie niektorzy powalają mnoe swoim tokiem myslenia. Tak naprawde chyba nie ma takiej osoby co by codziennie sie goliła bo czasami okolicznosci to wykluczają. No chyba ze ktos ma na tym punkcie pier..dolca.

Gość gość
olenka - jestem jedną z tych osób które mają na tym punkcie p*****lca :P Takie moje małe skrzywienie, ale absolutnie nie przeszkadza mi jak inni się nie depilują.

Gość do olenka782
a ty sie golisz regularnie?

Gość do olenka782
co drugi dzien, czyli bardzo czesto.

Gość gość
każdy ma dzień trola, ale żeby wychodzic z domu z włosami pod pachami to już przesada Nigdy nie wiesz w jakiej sutuacji się znajdziesz i kto przez przypadek zauważy las pod pachami

Gość najgorzej jak panna
pod pachamima las na rozbieranej randce