Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmamaco czeka na swój dom

Która was ostatnio się budowała oceńcie czy zdążymy przed latem 2015

Polecane posty

Gość gośćmamaco czeka na swój dom

Hej, budujemy z mężem mały dom 110m2 piętrowy. Teraz jest postawiony w stanie surowym otwartym(nakryty dachem ale bez wstawionych okien ) W październiku chcemy wziąc kredyt na dalszą budowę , do tej pory robiliśmy z oszczędności ale sie skonczyły tylko mąż zmienil pracę z miesieczną przerwą i musimy czekac 3 miesiace az dostanie lepszą umowę(ta na okres probny) Czy damy rade wprowadzic się na dół(gory nie bedziemy wykańczac mieszkając gdzie indziej tylko juz na miejscu za 3-4 lat od wprowadzenia się) do powiedzmy maja- czerwca 2015?? Wykonalne to jest? roboty jedna po drugiej-wiadomo z kredytu szybko idzie.

Gość gość
Autorko nie wiadomo czy ktoś sie budował sądząc po tematach typu zarabiamy 15000 miesięcznie i nic nie odkladamy:D niestety mieszkam w bloku i ci nie pomoge ale swój domek mogłabym miec:)

Jak masz kasę i robotników to wszystko idzie szybko. U mnie od momentu dostania kredytu do wprowadzenia minął rok,ale my nie budowaliśmy całego domu,a tylko wykanczalismy gore. Z tym,ze wszystko robił maz praktycznie sam- same sufity robił pol roku.

Gość gość
Spokojnie dacie radę. My w sierpniu 2009 roku zalewalismy fundamenty a wprowadziliśmy się w październiku 2010 :-) dom 200 metrów

Gość gość
Tu autorka:) podnioslyscie mnie na duchu:) poprostu lato w bloku jest okropne , goraco(w klime nie bedziemy inwetowac na pare miesiecy) . Okna uchylic w nocy u dziecka(10miesiecy) sie nie da bo pod oknami stoją idioci zachlani wrzeszczący i przeklinający:( Dlatego tak bardzo chcę już do domku:)