Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jechać z 4 koleżankami nad morze??

Polecane posty

Gość gość

W tym roku nie miałem planów nigdzie jechać, ale moja przyjaciółka chce mnie wziąć ze sobą nad morze(no oczywiście ja płacę za siebie), chce mnie zwerbować bo ja mam auto i cwana dlatego chce żebym z nimi jechał bo będą miały transport, tylko czy ja nie zwariuję z 4 dziewczynami jeden rodzynek? pojechalibyście na taki wyjazd? ja mam 20, przyjaciółka 20, pozostałe 2 mają 21 a jedna ma 22. rodzice patrzą na mnie krzywo jak się dowiedzieli co się tam może dziać

Gość gość
Powiedz rodzicom, że nic się tam złego nie będzie działo, bo jesteś gejem.

Gość gośćFrajera szukaja
zaprosila Cie a raczej werbuje tylko dlatego by d**e wiesc autem no i na miejscu tez bedziesz ich prywatna taksowka, Bedziesz tam piatym kolem u wozu i tyle, one we cztery beda sie bawic a Ty tylko jako taxi bedziesz robil. Ewidentnie frajera szukaja sobie :)

Gość gość
no nie uwierzą, że jestem gejem bo miałem dziewczyny to pudło!! ale jak to będzie wyglądać? ja jeden i 4 dziewczyny, moja przyjaciółka powiedziała że mi nie odpuści, znaczy to taka przyjaciółka co ja jej się podobam:P

Gość gość
no nie wiem czy szukają frajera bo ta przyjaciółka na mnie leci i dlatego, ona nie wiedziała, że ja autem bym pojechał to ja sam zaproponowałem, ona chciała mnie i tak zabrać, to ja powiedziałem o aucie, raczej chodzi mi o fakt, że ja jeden one 4...

Gość gość
to zalisz sie czy chwalisz w koncu debilu! jedz frajerze, a nie lamentujesz tutaj, bedziesz prywatnym taxi :) :) :) :)

Gość gość
Brałam udział w takiej sytuacji,: wycieczka zagraniczna - lot samolotem w kraje arabskie- jeden facet i cztery kobiety, z tym, że nie było tam takich dzieci wszyscy starsi ok. 30-stki. Wycieczka była bardzo udana, rzadko kiedy się rozdzielaliśmy, na miejscu zwiedzaliśmy i podróżowali razem. Miejscowi żartowali, że nasz facet musi być majętny skoro stać go na 4 żony :P

Gość gość
tak to bedzie wygladac, ze one sobie beda d**e wozily twoim autkiem :) :) :) a ty bedziesz sie dawal wykorzystywac liczac, ze kolezanka ci d**y da, bo na ciebie leci ha ha a nad morzem pozna lepszego i cie w d**e kopnie ha ha ha ciach tam nie brakuje! sa lepsi, ladniejsi itp po co drzewo brac do lasu? A no po to, ze pewnie czula, ze wyskoczysz z tym autem i taxi beda mialy :) a frajer mysli, ze p****** ha ha ha

Gość gość
spoko, postawisz im parę obiadów i kilka piwek dziennie - nie zbankrutujesz chyba

Gość gość
Zadaj im pytanie, czy zapłacą za paliwo na dojazd oraz na jazdę na miejscu. Jak się zgodzą to jedź, jak się któraś da przelecieć to korzystaj, na miejscu tez pewnie sobie coś zorganizujesz, może nawet lepszego. Samochód jest Twój wiec stawiaj warunki.

Gość gość
jesteście żałośni, to jest moja dobra przyjaciółka a nie żadne frajerstwo, spytać się ludzi coś to zaraz obrażają, jak dzieci, idźcie spać!! jeszcze jakaś zarozumiała typiara z 30stką. sama jesteś dziecko jak się wypowiadasz o ludziach których nie znasz z pogardą i to większe ode mnie

Gość gość
no właśnie chodzi o to, że one mówiły że się składają na paliwo(każda po 50 zł) a ja nic nie muszę płacić z racji że to moje auto, a tutaj takie głupie komentarze, ludzie leczyć się!!

Gość gość
Jedz, może poruchasz wreszcie

Gość gość
biorąc pod uwagę twoją niezwykła urodę, zostaniesz wydymany ale nie tak jak byś chciał.