Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucia po latach...

Polecane posty

Gość gość

Znamy się z jednego osiedla, wspólni znajomi, pogawędki... czasy bez neta i kompa... gdzie ciepłe dni spędzało się na dworze, a te chłodniejsze na pogawędkach u sąsiadów... Tak też się poznaliśmy. Ale ja wkrótce wyjechałam na studia... Wróciłam po 7 latach. Dostałam pracę i w tej pracy spotkałam jego... byłam wtedy w związku, o nim mało wiedziałam... Po dwóch latach przeniosłam się do innego oddziału - o dziwo on przechodził wtedy do mojego. Ale dla mnie ta zmiana nie była korzystna. Mobbing, poniżanie, zbuntowałam się i wyjechałam, jemu wysyłając jedynie maila - jadę do Warszawy... a mieliśmy się spotkać, więc w pewien sposób go olałam. Tam szybka kariera zawodowa, wielka miłość, piękne lata... niestety bez pięknego końca dla miłości. W 2013 roku wakacje spędzam w rodzinnej miejscowości - znów spotykam jego. On po rozstaniu, ja też... Wkrótce pojawia się jego ex na chwilę, a ja wracam do stolicy. Na przełomie 2013/14 wracam w rodzinne strony, interes przenoszę tu... udaje się... Wracam z psem w pociągu, mieszkam w starym domu po rodzinie, uczę się na nowo... Kilka razy znów spotykamy się na ulicy, w autobusie... przelotem... Pewnej niedzieli kolega zabiera mnie na spacer i kawę, spotykam jego... nim wracam do domu dostaje sms z pytaniem "czy to mój facet?" Na kolejnej imprezie jestem z koleżanką, znów pojawia się on... wtedy wyjaśniam, że jestem wolna. W ostatni weekend siadam na rower i jadę przed siebie. Odpoczywam na skałach... coś czytam, podchodzi on... z pytaniem czemu nie dałam znać, że tu jadę? I powiedzcie mi jak mam rozumieć takie zachowanie?

Gość gość
nie wiem... ale Ty wolma on wolny, czemu nie sprobowac? chce sie umowic to sie umow a noz to ten jedyny... robi podchody co masz do stracenia moze to milosc Twojego zycia

Gość gość
Do stracenia nie mam nic... :) Podchody robi, mało wprost... ale to taki typ. Wypytuje o mnie znajomych. W weekend mam się spotkać - zobaczymy...

Gość dora09
Ewidentnie o Ciebie zabiega,szuka kontaktu,okazji do spotkania,jesli choc troche odwzajemniasz jego zamiary,daj Wam szanse,warto sprobowac by nie zalowac do konca zycia.Daj znac jak po weekendzie,moze juz cos sie zdarzylo :)pozdrawiam