Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia86

czy ona jest pusta?

Polecane posty

Gość agniesia86

Moja znajoma załozyła sobie aparat w wieku 34 lat na zeby (boli strasznie , poraniona cała buzia w środku), zeby miałam prawie idealne, wiec nie wiem co jej nie pasowało,ma doczepione włosy, zawsze wyprostowane swoje,

Gość gość
po prostu o siebie dba

Gość gość
zeby pasowały do doczepionych, zeby podkreslic swoj kolor oczu ma niebieskie modrakowe soczewki,sztuczne rzęsy, chodzi na solarium,

Gość gość
zazdrosc czuc na kilometr

Gość gość
Ona twierdzi, ze interesuje sie fotografia:), ale nie wie nawet co to iso, ale dokumentuje swoje "piękno" na facebooku umieszczając co jakiś czas swoje fotki, to w stroju kąpielowym, to jakas sesja profesjonalna fotografa, czy ona jest pusta? Acha i koniecznie chce być "znana" celebrytką i chyba bedzie, bo jej bogaty mąż, jej w tym pomoże.

Gość gość
Jasne jestem zazdrosna, tylko pytam po czym poznac , ze ktoś jest pusty? Panuje taka opinia , że ładna=pusta.To ja absolutnie się nie zgodze, bo mam przyjaciółkę, która jest przepiękna, podobna do Angeliny Jolie, a przy tym , jest dziewczyną z pasją, totalnie nie zwraca uwagi na wygląd. Mimo, że jest wysoka, szczupła, ma ładna figurę i piekne włosy, ładne usta:)oczy, to nie inwestuje w swoją "urodę", chociaż , zawsze jest coś co można byłoby naprawić. Wiecie, nie zakłada aparatów na zębym, nie farbuje włosów, nie doczepia, ale za to inwestuje w swoje wykształcenie

Gość gość
ale o co mam byc zazdrosna, o to, że laska ma aparat na zebach i, ze ma porania buzie?