Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwać?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem ponad rok. Na początku jak to u wszystkich zakochanych było cudownie,przynosił mi róże i wgl wszystko było bajką. Ostatnimi czasy baardzo mi podpadł. Wyjechałam z rodzicami na wakacje (tydzień) pomyślałam że tydzień odpoczynku od siebie dobrze nam zrobi...,przyjeżdżam i się dowiaduję od przyjaciółki że u niej był i rozmawiali,mówił jej że się zmieniłam i za miesiąc ze mną zerwie i zrobi tak żebym to JA była winna. Od 2 miesięcy coś nie gra, brak czułości z jego strony. Wczoraj się dowiedziałam od innej przyjaciółki że jak byłam na tym wyjezdzie to jeszcze sobie z nią na motorze jezdził i gadał jej coś w stylu np. "śniłaś mi się" "chciałem ci dać wisiorek serduszko ale moja dziewczyna mi go wyrwała" albo gadał im żebym tylko ja się nie dowiedziała o tym. Mam wrażenie że przestał się starać... wszyscy mi mówią żebym z nim zerwała... faktycznie od 2 miesiecy tylko płaczę ale to przez brak starań z jego strony.. Dzisiaj chcę z nim zerwać bo psychicznie nie wytrzymuję,ciagle o nim myślę i wgl. To mój pierwszy chłopak i jestem rozdarta. Proszę o poradę ;)

Gość gość
Jeny ile wy lat macie? Stawiam,ze naście. Zerwij . Jest niedojrzały.