Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie 3 próg podatkowy dla najbogatszych co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość
Haracze i łapówki? Niby dlaczego? A policja od czego jest? Przecież to nie lata 90 , nie przesadzajmy...Pozatym na Ukrainie płace są tak niskie, że zaoszczędzę nawet jeżeli trzeba będzie komuś dać czasem w łapę ;)

Gość gość
450USD? :D Haha chciałbym. Płace prawie 6000 brutto PLN + premie. Oczywiście w rzeczywistości ponoszę znacznie większe koszta bo muszę na różne haracze w związku z zatrudnieniem opłacać. I pomyliłem Ameryki, chciałem napisać południowa. Oczywiście jak każdy głupi człowiek, myślisz że światem rządzą układy i elity. Zamilcz i odejdź bo się kompromitujesz.

Gość gość
Pajac z biznesikiem zginalby na zachodzie. Tam czlowieku jakbys nawet 3 krotnosc tej pensji ktora tutaj placisz zaproponowal komus to by ci ze smiechu opluli morde. Tak dobrze jak masz tutaj to nigdzie zlodzieju nie bedziesz miec. Tutaj za ochlapy masz wiernych pracownikow ktorych mozesz doic i drenowac az do ostatniej kropli.

Gość gość
Tak tak 6000 juz wierze. Wez spierdalaj rzeczywiscie na ta ukraine.

Gość gość
Aha, czyli myślisz, że jak płacisz tutaj 6000 brutto (PLN, zakładam więc, że zatrudniasz wykwalifikowane osoby) to na zachodzie, czy nawet w Czechach będziesz mógł podobnej klasy fachowcom płacić mniej?:) Ameryka Południowa? Znasz hiszpański, portugalski, tamtejsze prawodawstwo, masz odłożone na ochronę? Japrdl...

Gość gość
6000 brutto :D sorry ale za takie gowno nie dalbym sie nikomu doic. Kolo mnie mieszka wlasnie taki cwaniak co ma 3 palace jezdzi bentleyem a pracownikom placi 3-4 kola do lapy. Tego nawet pieniedzmi nie mozna nazwac.

Gość gość
Wez rzeczywiscie spiertalay na ta ukraine 🖐️

Gość gość
Oj może tyle płaci, dla niektórych to są naprawdę dobre pieniądze, ale podejrzewam, że podobnej klasy pracownik na zachodzie nie wstałby z łóżka za dwukrotność tej kwoty :)

Gość gość
To znajdź mi młodego ale mimo to doświadczonego, zdolnego programistę, który zechce pracować za grosze. W mojej branży 6000 to jest średnia pensja. Płacę tylko tyle, bo mam młodych pracowników, którzy mogą zdobywać doświadczenia przy bardzo poważnych projektach. My się nie rozumiemy. Na zachodzie są większe możliwości to i płace większe. W Polsce rozwój jest ograniczony przez prawo, tam rozwijać można się bez problemu. No i zachodnie państwa więcej oferują swoim obywatelom.

Gość gość
Zapewne, to musi być ktoś po studiach i z doświadczeniem, wiec będziesz musiał zabulic wielokrotnosc tych 6000. Pakoj sie i iedz na ta Ukrainę, tam nawet Policja jest skorumpowana bo malo zarabiają. Będziesz płacił za ochronę hahahahaha

Gość gość
Poza tym pisałem, że ja mogę polaków zatrudniać zdalnie i wyjdę w dalszym ciągu na swoim.

Gość gość
Ależ ja byłem już na Ukrainie, byłem w Bułgarii, byłem na zachodzie. Ty za to o Ukrainie, Bułgarii czy Czechach nie wiesz nikt i powtarzasz jakieś bzdury. Pora na mnie mali, głupi ludzie. Wracajcie przed telewizor i powtarzajcie sobie, że wszyscy są złodziejami, co mają więcej niż wy.

Gość gość
lesandrie, suko wsadzić ci rozżarzony pogrzebacz w peezdę i do o***tu?

Gość gość
dobrze, już wyppertalaj na tą Ukrainę :D

Gość gość
przeciez podobno jest kryzys to czemu bogaci nie moga ttroche pomoc innym i zaczac uleczac swiat? co im po tych pieniadzach przeciez tego nie przezra oni ani ich rodziny nie moga sie wiec podzielic majatkiem swoim z innymi ??

Gość gość
Wlasnie chociazby dlatego powinni nalozyc wyzszy podatek na ta holote.

Gość gość
uleczać świat?:D oni są zbyt pazerni, żeby dać pracownikowi normalną umowę zgodną z KP, a co dopiero, żeby "uleczać świat", cokolwiek to znaczy ;)🖐️

Gość gość
tyle, że ta pazerność wkrótce obraca się przeciwko nim, bo interes jakoś nie chce iść, kiedy pracownikowi płaci się tyle i na takiej umowie, że tylko nieborak patrzy gdzie tu spier*dolić (najlepiej za granicę) i co 3 miechy trzeba zatrudniać nowego :) chyba, że to jakiś nieszczęśnik z kredytami :(. Nie mówiąc o tym, że obecna sytuacja prowadzi wprost do powtórki z Rosji 1917 roku 🖐️

Gość gość
Bogatym silom sie powinno zabierac wszystko zlodziejom zasranym bo oni tylko kradnom a nic nie dajom spoleczenstwu dobrze ze kaczynski wygra bo on jedyny jest prawy polityk i pokaze tym zlodziejom gdzie raki zimujom i co najwazniejsze zamach smolenski wyjasni bo ruskie nie beda nam pluc w twarz!