Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

23 LETNI FACET BEZ PRAWA JAZDY CO O TAKIM MYŚLICIE DZIEWCZYNY ??

Polecane posty

Gość gość

???

Zależy czy jest Ci potrzebne. Ale myślę, że lepiej zrobić za młodu, bo potem jak człowiek zajęty pracą to nie ma kiedy.

Gość gość
nie miał pieniędzy

Gość gość
Mój facet ma 25 lat i nie ma prawa jazdy, stara się nadrobić wolnym czasem ten brak ale jakoś mu to nie wychodzi. Taka jest rzeczywistość, że człowiek bez prawa jazdy jest jak bez ręki - szczególnie na rynku pracy. Pozdrawiam, Ania

Gość gość
Szybko rob prawko zadna laska Cie nie zechce. U nas taki kolo schodzi na bok. Bez prawka jak bez nogi.

Gość mdkdkmdlaa
Nic. Jego sprawa czy ma prawa jazdy czy też nie.

Gość gość
nie każdy może mieć prawo jazdy na wsi trudno znaleźć prace a do miasta nie ma dojazdu. Niektórzy nie mogą są zdani na rodziców

No właśnie i też temu właśnie ludzie na wsi najszybciej robią prawko. U mnie połowa rodziny pochodzi ze wsi i wszyscy "młodzi" mają prawko. Inaczej nigdzie by się nie ruszyli. Do szkoły to jeszcze PKS jeździ , ale kuzynka dojeżdżała na uczelnię to już musiała samochodem. Ja za to wszędzie komunikacją miejską dojadę a jak trzeba gdzieś dalej to zawsze ktoś podrzuci.

Gość gość
A to prawo jazdy jest czym ? Jakimś talizmanem ? Nie ma to nie ma i co z tego . Co za durne pytanie.