Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyżni, czy boicie się poprosić kobietę o numer telefonu ?

Polecane posty

Gość gość

Czy balibyście się i nie odważylibyście się jednak poprosić dziewczynę o numer telefonu, mimo tego, że zamienilibyście kilkakrotnie parę zdań z nią i super by się Wam z nią rozmawiało i podobała by się Wam ? Czy coś Was powstrzymuje 'jakaś myśl' przed poproszeniem o numer?

Gość gość
numer telefonu wziąć żaden problem, gorzej zadzwonić i gadać swobodnie przez długi czas.

Gość gość
Serio myślisz, że później gorzej? A mi się wydaje, że właśnie początki są najtrudniejsze :)

Gość gość
no raczej nie, początek jest łatwy, trudniej przekonać do siebie dziewczynę, odkryć się zupełnie, być szczerym z nią i zainteresować ją. wymienić kilka zdań, zażartować, wziąć telefon to pestka.

Gość gość
Kurde to szkoda, że osoba którą mam na oku, nie ma takiego podejścia jak Ty hehe :D

Gość tristan345
Tak boimy sie, bo jak odmowi albo wymowke powie to najeny sie wstydu. Bycie petentem sprawia ze kobieta moze toba wzgardzic a to boli mezczyzne.

>>>Mężczyżni, czy boicie się poprosić kobietę o numer telefonu ?<<< Tak :), bo wtedy wypadałoby podać swój :D :D :D. x >>>Poprosić zawsze można, z tym że ja bym swojego numer nie dała.<<< I zrobiłaby się niezręczna sytuacja :( . Dlatego lepiej zapytać, czy często bywa w danym miejscu itp. Jeżeli będzie miała ochotę na kontynuowanie znajomości, to danie numeru wyjdzie "samo z siebie" :).

Gość gość
No ja rozumiem, że facet boi się odrzucenia, ale w sumie jeśli nie zapyta to traci jednocześnie szansę na może super związek. Myślicie, że czasami strach powoduje, że osoby które się nawzajem podobają nie będą nigdy razem ? Bo się boją...

>>>Myślicie, że czasami strach powoduje, że osoby które się nawzajem podobają nie będą nigdy razem ? Bo się boją...<<< Tak, ale to zupełnie naturalne :).

Gość gość
Ja w ogole nie zagaduje panien :D

Gość gość
A czemu nie zagadujesz ?