Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna i jej byly a facebook

Polecane posty

Gość gość

sytuacja wyglada nastepujaco: jestem ze swoja dziewczyna pol roku. przede mna miala tylko jednego chlopaka (krotko, bo 2 miesiace). tylko raz o nim wspomniala, bo w sumie o tym zapytalem, zapamietalem jak sie nazywa i zauwazylem, ze dzisiaj ponownie zostali znajomymi na fb. w sumie - zdenerwowalo mnie to. sprawdzilem, ze on ma urodziny za tydzien... moze chce mu napisac zyczenia na tablicy? w kazdym razie, ewidentnie cos od niego chce... albo od niej. pewnie mysli o nim. i oczywiscie mi o tym nie mowi. powinienem sie martwic? zapytac ja o to?

Gość gość
Tylko jego miała przed tobą. Jasne. Tak zwana prawie dziewica. Ale wy młodzi faceci jesteście durni... A teraz robi cię w chuja. Oczywiście, zaraz setka durnych bab ci powie, że to nic takiego. Ale nawiązywanie kontaktu z eks o czymś zawsze świadczy. Dobrze wiesz, że on teraz swoim kumplom mówi, że jego była ma ochotę na jebanko. Już mają z ciebie beke. Dobrze o tym wiesz. Na twoim miejscu zostawiłbym ją. Ale w ten sposób żadnej laski mieć nie będziesz, bo to szmaciary wszystkie. Twój wybór.

Gość gość
tak, obraź się o to że dodała byłego na fb :D ja też zaakceptowałam zaproszenie byłego do znajomych kiedy już byłam z nowym facetem. i co? napisał do mnie ze dwa razy parę zdań i tyle, teraz będzie półtorej roku bez kontaktu. ty myślisz że mieć kogoś w znajomych na fb oznacza z góry zdradę?

Gość gość
tak, miala tylko jednego chlopaka przede mna, ale ja bylem jej pierwszym partnerem seksualnym, jesli o to chodzi. za mloda jest, zeby byc przechodzona, no i jestesmy z jednej miejscowosci - znalismy sie z widzenia. i nie, nie oznacza to moim zdaniem od razu zdrady, ale ewidentnie cos od siebie chca. pozostaje tylko pytanie, kto sie do kogo odezwal. zapytam ja jednak, bo nie wytrzymam.