Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1223

co zrobić jeśli chłopak nie ma dla mnie czasu potrafi nawet do mnie nie pisać

Polecane posty

Gość gość1223

co zrobić z takim chłopakiem ? Mam 16 lat i jestem z chłopakiem , który jest w moim wieku uczymy się razem . Poznaliśmy sie w szkole ale ja byłam zajeta ale w tamtym zwiazku nie wychodziło i rozstałam się i nagle z nim zaczełam pisać i ponownie się zakochałam . Jestem z nim już 8 miesięcy było fajnie pisaliśmy do siebie nawet była taka przerwa 2 tyg ale ciągle pisaliśmy do siebie tęskniliśmy za sobą i nadal jestesmy razem . ale kiedy zaczeły się te wakacje nie mamy jak sie spotykać raz napisał mi że przeprasza ale ze tak to my nie damy rady bo on jezdzi na imprezy co soboty i nie ma dla mnie czasu a gdy napisałam czy nie może czasem zrezygnować to napisał ze ciezko tak zrezygnować mu ale jakoś żaden z nas nie mógł zakonczyć pisaliśmy do siebie , ostatnio znalazł czas ale ja nie miałam do niego jak pojechać . Czasem odpisuje czasem nie . Czekam na jego sms ale narazie nie pisze . Od poniedziałku do soboty pracuje dorywczo , jest bardzo pracowity pomaga dużo w domu .

Gość gość
to przestań czekać, niech zauważy, że ci nie zależy. nie odpowiadaj, jak się odezwie. znajdź sobie lepsze zajęcia. Sorki, ale on traktuje cię podle, co to za wymówka? imprezy? imprezy nie są żadnym argumentem. jak mu trudno zrezygnować z imprez, to trudno, ty rezygnujesz z niego. nie jest wart, by o nim myśleć i tyle

Gość gość
Oni tylko ze soba pisza :D

Gość gość1223
Uprawialismy juz anala jak chcesz wiedzieć :)