Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety narcystyczne zgrywające "bidulki"

Polecane posty

Gość gość

Skąd ten narcyzm u współczesnych kobiet oraz nieudane próby zgrywania skromnej cierpiętnicy żyjącej z "piętnem piękna"? Co druga tak piękna, że nie może przejść spokojnie ulicą ani pracować. Inne kobiety zazdroszczą im domniemanej urody i zieją do nich nienawiścią (za to, że są "piękne" rzecz jasna; przecież nie za paskudny charakter). Mężczyźni zaś natrętnie podrywają (straaaaaszne w takim samym stopniu jak bycie nieprzyzwoicie bogatym). Byłabym zapomniała: owe "piękności" są z tego powodu okrutnie samotne i nieszczęśliwe. Przeżywają fizyczne i psychiczne katusze na równi z osobami zmagającymi się ze śmiertelnymi chorobami. Otoczeniu nie pozwalają zapomnieć, o tym jakie są "piękne" racząc imieninowe towarzystwo opowieściami o kolejnym podrywie w pociągu, o tym, iż pani Jadzia z monopolowego poprosiła je o okazanie dowodu, bo mimo "starczego" już wieku (czytaj 30 lat) wyglądają jak nastolatki, o tym jak to pan wykładowca się uwziął i nie chce dać lepszej oceny za egzamin (jest tak piękna, że na pewno chodzi mu o seks, bo przecież nie o braki w wiedzy) oraz milionem innych "dramatycznych" anegdot z życia bogni usmiech.gif W swoim otoczeniu mam jedną taką osobniczę ubolewającą nad swym okrutnym losem; historia kobiety naznaczonej pięknem usmiech.gif Łudziłam się jednak, że ten przypadek jest bez precedensu. Po przeczytaniu kilku tematów na kobiecych forach, pozbawiłam się złudzeń. Większość współczesnych kobiet oszalała na punkcie....własnym. Bardzo smutne. Kobiety naprawdę ładne i znające swoją wartość są świadome swojej urody i nie muszą krzyczeć otoczeniu "jestem piękna!". Piękno zewnętrzne po prostu widać. Macie podobne odczucia?

Gość gość
masz problem z soba :D widzę , przeszkadz ci jednak atrakcyjność :D? jakoś nie wyczytałam chwalenia sie urodą :D :D ,yhh moje nózki ,stópki i włoski ogólnei jestem atrakcyja baba :P a co , dasz mi w pysk :classic_cool:

Gość gość
kto gdzie krzyczy :D? dziewcze tu kaza jest anonimowa , wiesz co jestem miską :)))) i co to mi da że sie pochwale? :D co ? głupiuchna kobito :D

Gość gość
to on autor :D anie baba pokiwamy ci środkowym

Gość onaonaona____
A ja się zgadzam ze słowami autorki (swoją drogą czy tekst nie jest skądś przeklejony?). Biedne umęczone swą przeklętą atrakcyjnością fizyczną paniusie. Cytując pewnego serialowego wąsacza ,,w du/pach się niektórym poprzewracało".

Gość gość
Ktos tu jest malutkim i zsfrustrowanym i zakompleksionym osobnikiem. Ha ha.

a może rzeczywiście są tak niezwykle atrakcyjne??? Skąd wiecie? Większość ludzi jest brzydka, dlatego uroda dla pięknej kobiety może być przekleństwem.

Gość gość
:P :classic_cool: też bym chciała taka być miałabym powodzonko jak one :( my brzydkie ,nikt na nas nie spojrzy , a te małpy maja facetów na pęczki tak jest autorko

Gość onaonaona____
,,Większość ludzi jest brzydka" - oczywiście poza Tobą, o piękny.

Gość atrkacyjnafajnamądra
autorze ,drzwi otwarte do gabinetów chirurgów plastycznych :D

Gość piriririri
W takim razie stwierdzam na pocieszenie autora, że jestem przeciętna z wyglądu, a mój pies jest ładniejszy ode mnie bo ma takie śliczne aksamitne uszka :)

no ja jestem bardzo przystojny. To prawda. I mam powodzenie, mimo skończonych 40 lat.

Gość gość
i pytają cię o dowód, bo myślą że jesteś przystojnym licealistą

Gość gość
O no popatrz :) Nasza modka wkleila swoj marny watek na dzial uczuciowy :) Podobno na ogolnym jest pewna lasencja,ktorej modka pod wzgledem atrakcyjnosci do piet nie dorasta,stad ten przepelniony jadem watek :)Bo sama modka jest brzydka jak kupa,cierpi na chorobliwa zawisc i na to tez zdechnie :) 🖐️

Gość gość
Większość ludzi jest brzydka, dlatego uroda dla pięknej kobiety może być przekleństwem. x Dokladnie :)

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze. Każdy ma inny gust i tutaj każda z kobiet może POCZUC się atrakcyjna,ale jest coś takiego jak..piękno uniwersalne. Czyli kobieta nie ma intrygujacego elementu w sobie pomimo brzydoty czy przecietnosci (np ładne spojrzenie,oczy) a w ogóle jest piękna jako całość i wtedy wszyscy pieja z zachwytu. Bez względu na płeć. Ile jest takich kobiet??? Ano.. może jedna na kilkanaście tysięcy. I nagle w Polsce byłoby ich tak wiele? To dziwne...bo mieszkam w Krakowie, wcześniej w Gdańsku. Podróżuję sporo i jakoś zachwycajaco atrakcyjnych kobiet nie spotykam często. Ostatnio ? Może z 5 lat temu. Tak więc .. wniosek jest taki, że jeśli nikt nie chwali tych proznych bab, to same sobie wmawiają. Dobrze wiedzą że Polka w oczach w innych nie jest wartościowa. Stąd też stereotypy o najpiekniejszych (czytaj najlatwiejszych) Polkach. No coz jezeli im to wystarcza to mi nic do ich ambicji :D

Gość gość
Skromna dziewczyna nawet nie zdawałoby sobie sprawy ze swojej urody. A nawet jesli,to i tak by się tym nie przejęła i cieszyła życiem.

Gość gość
gość dziś Skromna dziewczyna nawet nie zdawałoby sobie sprawy ze swojej urody. A nawet jesli,to i tak by się tym nie przejęła i cieszyła życiem. x No nie wiem,czy nie zdawalaby sobie z tego sprawy.Chociazby po zachowaniu innych ludzi.Mezczyzni komplementuja,usmiechaja sie a kobiety (nie pisze tu,ze wszystkie) sa wrogo nastawione i niektore nawet nie spoczna,dopoki nie upokorza (jak mozna zaobserwowac doskonale na tym forum :) ).Najpozniej wtedy czlowiek sie zastanawia "o co chodzi" ? :)

Gość ach tak

Dziwne ale mam przeczucie,ze autorka tematu jest nasza wspaniala "modka" :)

I musialo ja cos baardzo zabolec,ze chcialo jej sie pisac tak obszerny tekst :) Podejrzewam,ze jest on adresowany do jakiejs konkretnej osoby,mam racje ? :)

Gość Żałosna jesteś

Kiełbasa odgrzewa temat sprzed 5 lat po to żeby się podniecać myślą że to o niej. Psychiczna stara babo.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Żałosna jesteś napisał:

Kiełbasa odgrzewa temat sprzed 5 lat po to żeby się podniecać myślą że to o niej. Psychiczna stara babo.

A ta znowu o tej Kielbasie ? Predzej czy pozniej ciebie zamkna w wariatkowie,bo jeszcze tej dziewczynie cos zrobisz.Lecz sie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A ta znowu o tej Kielbasie ? Predzej czy pozniej ciebie zamkna w wariatkowie,bo jeszcze tej dziewczynie cos zrobisz.Lecz sie.

Teraz kiełbasa podnieca się myślą że jest tak zajebista że jej urojona stalkerka mogłaby coś jej zrobić. Stara głupia i bezrobotna. Do tego gruba i chora na głowę a myśli że jest lepsza od każdej kobiety która w jej mniemaniu nie dorasta jej do zaniedbanych pięt.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Teraz kiełbasa podnieca się myślą że jest tak zajebista że jej urojona stalkerka mogłaby coś jej zrobić. Stara głupia i bezrobotna. Do tego gruba i chora na głowę a myśli że jest lepsza od każdej kobiety która w jej mniemaniu nie dorasta jej do zaniedbanych pięt.

O czym ty w ogole piszesz ? Wszedzie jakas Kielbase widzi :D Zal mi ciebie,serio.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

O czym ty w ogole piszesz ? Wszedzie jakas Kielbase widzi 😄 Zal mi ciebie,serio.

Naprawdę nie musisz udawać większej idiøtki bo i tak jesteś wielką. Nie kompromituj się.

Gość gosc

Nie karmic trolla :)

Gość ElaBerlinka

Kiełbasa jest regularnie karmiona dlatego jest taka spasiona.