Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlolaa

poronienie ! CP ! Puste jajeczko !

Polecane posty

Gość gośćlolaa

hej, mam taki problem .. A wiec 3 lata temu mialam ciaze pozamaciczna , pol roku pozniej poronilam nastepnie rok pozniej zaszlam w ciaze ciezko bylo dotrzymac I trymestr w szpitalu spedzony z krwawieniami urodzilam w terminie . a teraz zaszlam w ciaze ( nie to ze nie chciana , ale nie planowana - cieszylam sie w szczegolnosci ze nie bylo zadnych krwawien, bo tylko tego sie obawialam zachodzac w ciaze) a wiec w 6 tyg , ciaza malutka nic nie widac w 8 tyg widac pecherzyk lecz brak zarodka ale nie mialam krwawien ani bolow to sie nie martwilam az tak bardzo lekarz mowil ze moze byc opoznione 2 tyg bo pozno moglo dojsc do zaplodnienia .. no ale w 10 tyg poszlam na usg pusty pecherzyk , a wymiary wskazywaly na 6 tydz 4 dzien ... Boje sie znowu zajsc w ciaze - czy ktos mial tak samo.. czekam na badanie histopatologiczne i troche sie obawiam ze to przeze mnie cos jest nie tak . ( ja chce miec jeszcze dzieci , w szczegolnosci ze jestem mloda ! ) smutas.gif POMOCY

Gość gośćlolaa
UP

slyszalam, ze puste jajo plodowe moze wskazywac na problem z naseniem, ale nie wiem, czy po jednokrotnym mozna to juz stwierdzic, czy po wielu. masz juz dziecko - tzn., ze twoj organizm potrafi urodzic dziecko, takze na pewno sie uda. ja tez mam corke, a miesiac temu poronilam druga ciaze. teraz ruszam ze staraniami znowu. nie zalamuj sie.

Gość gość
u mnie był taki przypadek z pustym jajem płodowym. była to druga ciąza. Po roku zaszłam w kolejną i teraz jestem w 14 tygodniu. Narazie odpukać wszystko jest okej.