Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem cipolizem!!!

Polecane posty

Gość gość

Doszedłem dziś do wniosku, że jestem cipolizem, lub jak kto woli mineciarzem... nie ma dnia abym nie miał ochoty wylizać cipki, takiej bardzo soczystej, pachnącej, gorącej... i chyba przez to zerwała ze mną dziewczyna :/

Gość gość
to chyba jakas głupia była

Gość gość
nie rozumiem, to chcesz wszystkie c..ki lizac?? myslalam ze tylko twojej dziewczyny...

Gość gość
ja to uwielbiam, jeszcze palcami otwieram zeby moj facet mogl glebiej jezykiem pogmerac :)

Gość gość
No swojej i tylko swojej, ale ona za tym nie przepadała i uznała że jestem zboczony, to zimna ...... była :P

Gość gość
acha moze nie odpowiadalo jej jak jej to robiles? napisze krotko, mialam dwoch facetow,ktorzy byli w tym mistrzami, ale mialam tez takich przy ktorych myslalam co zrobic na obiad..

Gość gość
Z tego co zauważyłem, to nie narzekała, bo bez problemów doprowadzałem ją do orgazmów językiem, mimo to dla niej było to obrzydliwe i zboczone, ale nie tylko w tym problem... ja jestem od tego uzależniony, mógłbym to robić godzinami po kilka razy dziennie i chyba to najbardziej jej przeszkadzało :)

Gość gość
a co takiego cie w tym rajcuje?

Gość gość
jest takie powiedzenie; co za duzo to nie zdrowo ;)

Gość gość
Nie wiem, po prostu to lubię, od zawsze lubiłem... jeszcze zanim miałem swój pierwszy raz, to pierwsze czego chciałem to właśnie wylizać cipkę :)

Gość gość
to twoja dziewczyna powinna byc zadowolona, bo nie kazdy facet to lubi, niestety..

Gość gość
Jak na razie to ja trafiam na takie co niespecjalnie za tym przepadają :) może następna będzie inna, oby :)