Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro jest takim chamem to dlaczego ona z nim wytrzymuje?

Polecane posty

Gość gość

kiedyś opisywałam tutaj swoją sytuację: rozstałam się z chłopakiem bo nie potrafił się zachować, dużo pił, był egoistyczny arogancki a na finał zaczął mnie obrażać jako kobietę. Bardzo to przeżyłam bo nie zrobiłam nic złego, chciałam tylko abyśmy byli szczęśliwi a on tak mi się odpłacił. Napisałam i wielu z Was skutecznie mnie pocieszyło. Pisaliście, że cham i tak chamem będzie, że dobrze zrobiłam, że jest d*pek i że inną też tak potraktuje. Przeszło mi, jestem szczęśliwa i jakoś spokojniejsza. Ostatnio jednak zaczęłam mieć dziwne myśli. Skoro jest tak ja pisaliście to dlaczego jest w związku już ponad rok? Nie myślcie proszę, że ja liczę na to, że inną tak będzie traktować. Tego, że są razem też nie sprawdzam w żaden sposób. Po prostu kilka miesięcy temu słyszałam niechcący od znajomych coś na ten temat w trakcie rozmowy. Sama unikam go jak mogę. Powiedzcie proszę jak to w końcu jest?

Gość Renesans
Oj dziewczę, niewolnico swego umysłu...

Gość gość
cham na chama trafia :D

Gość gość
ale ty jesteś walnięta

Gość gość
Jest chamką?

Gość gość
A bo mało to dziewczyn znosi chamskie traktowanie przez swoich chłopaków i ukrywa to nawet przed otoczeniem (o ile się da)? Mało to kobiet wychodzi za mąż za chamów, którzy je poniżają? To, że z kimś jest, wcale nie oznacza, że się zmienił.

Gość gość
Bo zapewne ona, tak sam jak ty należy do kobiet które nie potrafią być same i które potrzebują emocji, nawet tych negatywnych. Uzależniacie się od chamów, bo gdzieś głęboko macie w sobie gen uległości i kręci was facet który jest prymitywny, taki typowy buc i cham i tylko przy takim czujecie się w pełni spełnione.

Gość gość
bo ją kocha a Ciebie miał za szmatę do poniżania to tak ciężko pojąć ?

Gość gość
spełnione przy bucu :D o matkoo

Gość gość
Niestety ale taka prawda, bo na takiego to i ponarzekać można przy koleżankach, czy na forum, pokrzyczeć można, a i zerżnie ją czasem jak sukę... a one to lubią, bo wtedy się nie nudzą :)

Gość gość
Takie prymitywne dziewczyny to lubią, mają ten sam poziom co ci chamscy faceci. Normalna odchodzi.

Gość gość
nie lubię takiego traktowania- nie oceniajcie mnie w taki sposób. Ja chciałam tylko kochać i być kochaną. Jak tylko się zorientowałam jaki jest to odeszłam. A epitety. którymi go "nazwałam" ujawniły się tuż przed odejściem. także na takie gierki z jego strony pozwoliłam sobie tylko na chwilę. Ale wiem co powiecie, że o tą chwilę za długo...

Gość gość
A najlepszym przykładem tego jest autorka, najpierw musiała pytać innych czy odejść, czy nie, bo sama decyzji nie umiała podjąć, a gdy już odeszła, to nadal myśli o swoim byłym, bo gdyby nie myślała, to nie byłoby tego tematu i g***o by to ją obchodziło, czy ten buc kogoś ma czy nie.

Gość gość
ja Cie rozumiem, mialam to samo, i zapewne on niedlugo tez znajdzie tę ktorą kocha...a mnie w związku traktował cudnie, dopiero po.. gdy mnie zwodził..a chodziło o seks ( bylam glupia, wiem) zaczął mnie traktować jak gówno, a ja sie godzialam bo nie wiedziałam co sie dzieje, widocznie On to wykorzystywał. No i zapewne jak znajdzie tę swoją miłość, to będzie mi równie ciężko z tym jak Tobie, mimo, iż juz sie wyleczyłam ...w koncu pojęłam, ze tak nie można a i spotykam się z kimś innym, ale to dopiero początki.

Gość gość
nikogo się nie pytałam co mam zrobić. Sama podjęłam decyzję, świadomą i stanowczą. Tutaj chciałam się tylko wyżalić. Nie rozumiecie tego naprawdę?? Chyba każdy człowiek potrzebuje wsparcia. Ja szukałam go tutaj bo za bardzo wstydziłam się, nie przyznałam się nikomu. Sama nie umiałam sobie dać rady. Napisałam tutaj i otrzymałam coś w rodzaju substytutu przytulenia i dobrego słowa.

Gość gość
Ale nadal o nim myślisz, a to normalne nie jest... o takich ludziach się zapomina, wyrzuca się ich z pamięci, a ty myślisz i jest ci żal, że on ma dziewczynę.

Gość gość
wiem, że powinnam zapomnieć. Staram się robić wszystko aby tak się stało ale nie wychodzi. Może kiedyś poznam kogoś, zakocham się i wtedy będzie inaczej, będzie mnie może nawet bawić ta sytuacja. Mimo wszystko wiem, że dobrze zrobiłam, jestem szczęśliwsza niż wtedy kiedy z nim byłam. Ale męczy mnie to o czym pisałam w pierwszym poście.

Gość gość
Najpierw trzeba zapomnieć, a dopiero później myśleć o zakochaniu się w kimś nowym.

Gość gość
Mimo wszystko czuję, że jestem gotowa na nowy związek. Ale może masz rację, tylko nie wiem czy uda mi się w pełni zapomnieć, a zwłaszcza przeboleć fakt, że byłam takim workiem treningowym, że dla innych pewno lepiej się zachowuje.

Gość gość
Cham zawsze będzie chamem, co najwyżej może to przez jakiś czas ukrywać. Jeśli ktoś jest agresywny, to kiedyś na pewno wybuchnie. Kulturę i szacunek do ludzi wynosi się z domu, osoba umiejąca panować nad sobą i kulturalna, potrafi zachować myśli i słowa dla siebie. Osoby które wyżywają się na innych, są na ogół zakompleksione i bardzo słabe psychicznie i powinnaś być zadowolona z faktu, ze pozbyłaś się dupka ze swojego życia i nie powinnaś tego wspominać. Zamiast się nad tym zastanawiać i to roztrząsać, powinnaś zająć się czymś innym.

Gość gość
innym pomóc potrafię sobie już nie bardzo. Znajoma też na chwilę wplątała sie w taki związek. Szybko zrezygnowała ale też kilkakrotnie utwierdzałam ją, że dobrze zrobiła i w głębi do tamtego mam uraz. Widziałam od początku, że to prostak i cham, który nawet nie krył się z tym, że pali narkotyki. Co do niego jestem pewna, że ten człowiek nie jest wart uwagi i myśli. Czemu zatem nie umiem tak myśleć o byłym, nie umiem uwierzyć że on też nie zasługuję na moje łzy? Jestem pewna tego, że go nie kocham, po prostu brakuje mi miłości i bliskości więc może stąd te moje rozterki.

Gość gość
Kobiety leca na chamow i niektore wiecej zniosa niz ty.

Gość gość
albo tamta dziewczyna nie ma szacunku do siebie i sobie pozwala, albo właśnie odwrotnie. Umiała postawić mu ultimatum, a on się zmienił.

Gość gość
nie wiem czy takie ultimatum działa bo widziałam kiedyś jedną sytuację. Jego matka nie potrafiła dać sobie z nim rady i wytłumaczyć mu, że zachowuje się niepoprawnie (mówiąc delikatnie). Ja też spróbowałam i działało na chwilę. Ale może ona ma więcej siły przebicia.

Gość gość
może jemu zależało żeby ją dobrze traktować

Gość wwandzia
ja mialam taki przypadek ze chlopak tak sie zachowywal w stusunku do kolezanki z ktora sie wczesniej spotykal, ale mu na niej nie zalezalo, natomiast przy mnie byl calkiem inny, nigdy nie powiedzial nic co mogloby mnie czy kogos obrazic

Gość gość
pewnie macie rację :(