Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak bardzo brzydka

Polecane posty

Gość gość

że czasami myślę, że najbrzydsza na świecie i być może tak jest. I jak żyje nie widziałam drugiej dziewczyny, która miała by twarz podobną do mojej... moja twarz jest bardzo dziwna, taka jakby opadnięta, więcej mam na dole niż na górze i mam tak od zawsze, mam też pod oczami takie jakieś okropne wory, podkówki, nie wiem jak to nazwać. NIENAWIDZĘ TEGO! :(

Gość gość
Nie spotkałaś oodobnej dziewczyny do siebie? To dobrze :) tak się składa, że ludzie przeciętni i brzydcy mają pełno podobnych sobie, więc zakladaj kieckę, szpilki i czekaj na komplementy.

Gość gość
eeehhtam. A te zwiększanie się ku dołowi to pewnie masz sporą szczękę, ale wiesz jesteś z ludu, który naprawdę wyróżnia się urodą wśród innych - słowianie, Polacy, więc na pewno nie jest źle, tak jak siebie widzisz.

Gość gość
Może masz po prostu opuchniętą twarz stąd "na dole więcej niż na górze", próbowałaś masaży twarzy :)? A co do worów pod oczami to można kupić żel ze świetlikiem pod oczy albo stosować płynny korektor do makijażu .

Gość gość
zgadza się żel ze świetlikiem jest i pomaga, kosztuje chyba 20zł słoiczek malutki.

Gość gość
Typowy polski lub słowiański typ urody nie jest ładny.

Gość gość
ja jestem ładna ale gruba jak świnia. Nawet kiedy się głodzę nic nie chudnę. Powiedz mi co to za życie? :( Już wolałabym być brzydka ale jeść codziennie ciastka i kebaby i nie tyć

Gość gość
Pewnie wcale nie jesteś taka brzydka jak sie w internecie malujesz, tylko zakompleksiona bo zbyt krytycznie się oceniasz poprzez porownanie do aniołkow victorias secret. A nawet jesli rzeczywiscie jestes brzydka to...i tak masz szanse na fajne zycie i spełnienie w milosci (która patrzy w serce). To nie androny bo mam przykłady spośród kolezanek - pieknoty wiecznie same w swojej wiezy ze sloniowej kosci i (prawdziwe!) brzydule z fajnym , troskliwym facetem u boku

Gość gość
no właśnie. lepiej być brzydkim niż grubym, bo brzydka i tak może kogoś znaleźć a jak jesteś gruby to nawet nie wejdziesz po schodach :(

Gość gość
Pięknoty samozwańcze chyba :D Najlepsze d**y są zawsze zajęte. W końcu na co patrzą mężczyźni? Na urodę i na to, czy masz kobiecą figurę, wcięcie w talii itp. Jak nie masz - to masz problem.