Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baba karmila 1,5 roczne dziecko cyckiem na srodku sklepy

Polecane posty

Gość gość

Nigdy matki karmiace mi nie przeszkadzaly az do dzisiaj.stala na srodku sklepu wywalila cyca i karmila dzieciaka.dzieciak 1,5 roku a ona byla w kosxulce na ramiaczka i nie przykryla niczym cycka.mysalam ze zygne

Gość gość
Bylo splunąć :classic_cool: mój jak widzi cos takiego to mówi do takiej mleczary dawaj possać zawsze dziala (chwila i jej nie ma)

Gość gość
z tym rzygnbe to przesadzasz, to tylko piers, ale popieram ze cyckow na wierzch nie powinno się wywalać uzasadniając to karmieniem...powinna zakryc piers i nie musiala tego robic na srodku sklepu ale takie sa baby karmiące piersią,lubia się obnazac, pokazywać wsyztskim jakie to z nich kochane mamusie...można isc na bok, do pokoju dla matki i dziecka. ale nie lepiej niech wszyscy się gapai sczzeg faceci. ostatnio bylam u lekarza, weszłam z mala do gabinetu moja mama czekala na koryatrzu i jak wyszłam opowiedziała mi jak to jedna baba prawie 2letnia na oko dziewczynke wręcz przymuszla do picia z piersi, mala nie chciała, wiła się, uciekala a ona na sile, a obok było 3 mężczyzn i wszyscy się na nia dziwnie patrzyli,ale ja to chyba "podniecalo"...brak słow...

Gość gość
ROzumiem usiasc na lawce i nakarmic ale ona stala na srodku sklepu i karmila wielkiego konia co juz sam moze jesc.ludzie nawet nie mieli jak kolo niej przejsc nie potracajac jej.a tej swietej krowie nic nie przeszkadzalo

Gość gość
ja kiedys robilam zakupy w markecie, matka z noworodkiem na piersi paradowala miedzy polkami i sobie przeglądala rzeczy.Piers gola, zakryta tylko buzia dziecka. Niemily widok, po prostu krempujacy

Gość gość
Jeszcze niemowlak to pol biedy nikt tak nie zwraca uwagi.ale na takiego konia co go ledwo na rekach trymala i nogi mu zwisaly to ludzie patrza i sie dziwia

Gość gość
Nie przeszkadzają mi matki karmiące publicznie pod warunkiem ze robią to dyskretnie i naprawdę nie maja Innego wyjścia. Ale to, co opisujesz, jest grubą przesadą!

Gość gość
Nie wierzę głupie prowo

Gość gość
To uwierz.zawsze sie dziwilam jak tu kobiety wypisywaly o takich matkach,tez nie wierylam az do dzisiaj.

Gość gość
Ja myślę ale takie prostaczki jak ty powinny ruszyć d**ę i poznać świat a nie wszystko przeszkadza ,na świecie jest inaczej ale skąd prostaczko możesz to wiedzieć.

Gość gość
Gosc 13.19 nie mierz wszystkich swoja miara.chyba sama wywalalas cyca na srodku ulicy

Gość gość
publicznie karmiaca kobieta to wyjatek ( mzoe ze 3 razy taka widzialam) natomiast sikajacy w srodku miasta faceci to norma - widywalam dziesiatki)- i jakos nikogo to nie oburza - nie wiem dlaczego...

Gość gość
Bo taki facet moze dostac mandat a baba z wywalonym cycem jest swieta

Gość gość
ja tez widze sikających facetow i mnie to oburza, kto powiedział ze nie?

Gość gość
Ja kiedys wezwalam straz miejska na takiego pana

Gość gość
Nie ,,baba``tylko kobieta gamoniu . Baby masz w nosie . Wielka pani z miasta tu napisała. Jak ci tak wszystko nie pasuje to siedź w domu na dupie albo się zamknij w piwnicy i ryja nie wystawiaj

Gość gość
Oj jak sie debilka oburzyla.lepiej idz wywal cyca i nakarm swojego dzieciaka.to moze to ty bylas ta pania co karmila na srodku sklepu

Gość gość
Fakt sikajacych facetow pod krzakiem/drzewem widze non stop, matki karmiace od swieta. Dlaczego jak bylas oburzona to nie zwrocilas uwagi? Tylko na necie potrafisz trajkotac? Jak cie to zabolalo to sie mowi zainteresowanej. Nie przezywasz teraz jak mrowka okres. Nie masz innych problemow? Zajmij sie swoimi bo pewnie nie zauwazasz wlasnych wad i tego ze komus moze przeszkadzac to jak postepujesz.

Gość gość
Jest swieta bo ma do tego prawo! Jes tssakiem,jej dziecko tez i ma prawo tak je nakarmic. Skoro razi cie to ze dziecko je publicznie,to sama nie jedz noc,bo widok przezuwajacej osoby jest po prostu oblesny i moze innych przyprawiac o mdlosci,nie pomyslalas jak ostatnio zulas gume,albo jadlas cokolwiek innego? Zeby nie bylo,karmilam dziecko stucznie ale,ale wkurza mnie ta ciagla walka mm vs kp. Do kiedy czlowiek bedzie ssakiem to nie bede nigdy miala nic przeciwko kp nawet publicznie.

Gość gość
A jeszcze jedno,jak was oburza taki widok to zamknijcie wszelkie restauracje i budki z zarciem i wzywajcie policje na wsyztskich jedzacych na miescie,na chodniku,na plazy,w sklepie.

Gość gość
Karmie piersia.ale nigdy nie karmilam i nie bede karmic na srodku sklepu.bo to nie jest miejsce na takie rzeczy

Gość gość
takiemu dużemu dziecko mogła dać bułkę, banana czy coś innego. po co takie szopki w sklepie.

Gość gość
Do Pani z 12.37 - współczuję życiowych wyborów. Choć pewnie jesteście oboje na podobnym poziomie.

Gość gość
A moze mu sie akurat poc chcialo? A cokolwoek z czego pije zostalo w samochodzie? Mogla dac wode ze sklepu a dziecko moze nie umialo sie napic? Odpuscie sobie ya dyskusje,zajmijcoe sie lepiej swoimi dziecmi.

Gość gość
Karmila cyckiem bo darl sie bo nie chciala mu kupic kola na plaze.a samochodem nie byla tylko piechota i wozek miala.

Gość gość
Bleed rzygam

Gość gość
" gość dziś Bylo splunąć cool.gif mój jak widzi cos takiego to mówi do takiej mleczary dawaj possać zawsze dziala (chwila i jej nie ma) " Matko, jakie ZWIERZĘTA....

Gość gość
nie nasza sprawa. choć przyznam ze to nie apetyczne :/ bylam ostatnio na zebraniu w szkole a tam dziecko 4-5 lat i z dydusiem przy wszystkich ludziach paradowalo. dziewczynka to była.

dzieci w tym wieku tak mają, ze czasami po prostu chcą piersi i koniec. zaspokaja to rowniez potebe bliskości. Jak ktos dobrze napisał, miala prawo nakarmic wlasne dziecko wlasnym cyckiem. a psioczysz tutaj bo nie mialas odwagi jej powiedziec ze ci cos nie odpowiada. czyli jestes mocna ale w necie.

Gość gość
No współczuję bardzo. Nie wiem, jak teraz dojdziesz do siebie. Może psychiatra by pomógł?