Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEBIŁAM ROCZNEJ CÓRCE USZY

Polecane posty

Gość gość

możecie sobie teraz wylac wiadro pomyj na mnie ;) dawac chętnie poczytam.

Gość gość
trochę póżno, koleżanki córka miała 6 mcy i też była zadowolona :) teraz mała ma 1,5 roku :) i przeważnie u moich koleżanek-ja mam syna-rok to taki maks.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Ja dostałam pierwsze kolczyki w 3 lata i pamiętam ten ból. Twoja córka nie będzie nic pamiętać.

Gość gość
My z mężem tez planujemy przekloc uszy malej jak skończy rok. Nie wczesniej. A najpóźniej - do 4 roku życia, ja tak mialam.

Gość gość
no wlasnie ja miałam przebijane prze dkomunia i nie tyle bol pamiętam(choć wtedy przebiajlo się igla a nie ciach prach pistoletem) co strach, choć długo meczylam mamę o kolczyki i bardzo je chciałam to szlam jak na sciecie..a po przbiciu 1 ucha jeszcze bardziej się balam przy drugim, dlatego wolalam zaoszczedzic corce strachu i przebilam już teraz mala plakala jakies pol minuty, i po krzyku, uszka ok, nie sa czerwone, mala nie szarpie ich nie tarmosi.jest dobrze i wysmieje każdego kto jeszcze będzie tu snul niesamowite pelne grozy historie jak to dziecko cierpi po przebiciu uszu.

Gość gość
Ja poszłam do kosmetyczki, żeby przekuć uszy w wieku 19 lat. Jesteście fajnymi mamami, uczycie dziewczynki kobiecości i elegancji od najmłodszych lat :)