Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzyki we snie.

Polecane posty

Gość gość

Czasami mi się śni, że próbuję coś komuś wytłumaczyć, a ta osoba mnie nie słucha/nie wierzy mi. Dzisiaj tak miałam, że probowałam wytłumaczyć coś jakiemuś facetowi (chyba). Poza tym we śnie czasami na kogoś krzyczę. Albo próbuję gdzieś dojść/dojechać i nie mogę, bo coś mi stoi na przeszkodzie. Dzisiaj był to pagórek i udało mi się wdrapać na niego i dojść do celu. Myślicie, że to coś oznacza?

Gość gość
zazwyczaj śni nam się to o czym najwięcej myślimy (po prostu te części mózgu są najbardziej aktywne). Więc znaczy to tyle, że się na kogoś za dużo wydzierasz albo przejmujesz się, że ktoś olewa Ciebie i to co mówisz.

Gość gość
Z tym olewaniem to może być racja, strasznie frustruje mnie to, że jestem olewana i lekceważona, a moje uczucia i odczucia i myśli każdy ma głęboko w d***e. A przecież ja też mam uczucia, nie można we mnie ładować czego się chce i mówić mi wszystko co się chce i jeszcze liczyć na to, że ja to z pokorą przyjmę. Co do tego, że się wydzieram to raczej nie-raczej chowam to co myślę w sobie. A to przeszkody w dotarciu do celu?W tym dzisiejszym śnie niby doszłam, ale strasznie się namęczyłam żeby przejśc ten pagórek.

Gość gość
upupupu