Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że matura powinna być zaliczana od min 50%, a nie 30% jak teraz...

Polecane posty

Gość gość

co to jest 30% ? mocna dwója/słaba trójka :O to żenujące Matura wg mnie powinna być od minimum 50%, wyjątek można zrobić tylko przy matematyce i zostawić 30%, bo jednak większość ludzi nie ma zdolności do matematyki, 90% ludzi to humaniści

Gość gość
co do 50% jestem w stanie się zgodzić ale dlaczego obnizać standardy dla matematyki?W końcu nigdzie nie jest powiedziane ,że wszyscy musza miec maturę.A co do tych 90% humanistów to się mylisż. 90% ludzi to kretyni

Gość gość
humanista to ten, co umie wszystko - Leonardo da Vinci byl humanista, byl dobry z nauk scislych, przyrodniczych, mial zdolnosci artystyczne; nie nazywajmy humanista osoby, ktora nic nie umie, tylko dlatego, bo jest slaba z matmy - da Vinci by sie obrazil ;) na studiach ocena 3 jest od 60%

Gość gość
Tez jestem za, a poza tym marzy mi sie, by wrocily na studia egzaminy wstepne/wewnetrzne przed przyjeciem :)

Gość gość
to wiele uczelni wyższych by po prostu padło ...

Gość gość
żartujesz? przecież jakieś 90% ludzi by nie zaliczyło :o

Gość gość
tez bym wolala, a nie jakies zdawanie wszystkiego po 5 latach gdy sie chce wynik poprawic, ewentualnie zmienic wogle profil...

Gość gość
gość - I BARDZO DOBRZE, większość uczelni powinno upaść, powinny zostać państwowe oraz te najlepsze, prywatne w których naprawdę dbają o poziom, a nie tylko o stan konta :O ''przecież jakieś 90% ludzi by nie zaliczyło'' - no i co z tego ? co mnie oni obchodzą ? chcieliby zaliczyć to by musieli się zacząć uczyć, no ae znającc życie będze coraz gorzej i polska edukacja jedna z lepszych w Europie sięgnie dna

Gość gość
popieram, moze zrobimy projekt obywatelski ?

Nie macie większych problemów życiowych ???? co was obchodzi czyjaś matura albo studia .Żenada

Gość gość
Ewkaa123 - pewnie jestes jedną z tych idiotek, która ledwo zdała :D

Chyba ty , co jedynym osiągnięciem życiowym było założenie konta na kafeterii LOL