Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonacalasytuacja

Małe problemy z chłopakiem

Polecane posty

Jak w temacie, mam mały problem. Jestem z chłopakiem od roku, kocham go i nie mogę powiedzieć, że jest mi z nim źle w łóżku, jest bardzo pomysłowy, energiczny i posiada bardzo bogatą wyobraźnie w łóżku, za każdym razem odlatuję. Tylko, że ma bardzo małego.. Ma chyba 14 cm. Widzę, że jemu czasami jest przykro, że mało czuje, mówi, że mam bardzo głęboką i szeroką. Ja też raczej tęsknie za moimi byłymi part.ner.ami, bo mieli znacznie dłuższe i grubsze.. Co w takiej sytuacji należało by zrobić? To coś nie tak z moją psychiką, czy po prostu przyzwyczajenie? Psych.olog? Ćwiczenia, albo powiększenie pen.isa? Bor.ykał się ktoś z takim problemem?

Gość gość
Może poprzedni faceci cię rozepchali :) Mój facet ma 13 cm, ale jest moim pierwszym, i czasami mam wrażenie, że i tak ma za dużego, nigdy nie mieliśmy tak, żebyśmy mało czuli. Spróbuj ćwiczyć mięśnie Kegla.

Gość gość
to JEST PROWO ZAKOMPLEKSIONEGO PRAWICZKA BY 'UDOWODNIC' JAKIE SĄ KOBIETY :)

Cwicze te miesnie, moj chlopak mi to zasugerowal. Jednak nie ma wiekszego efektu, przynajmniej nie po dwoch miesiacach. Jesli chodzi o bylych to tak, rozepchali i to bardzo :/ ale z nimi to nie musialam tak szalec zeby czuc satysfakcje. On moim pierwszym nie jest, a raczej 7 albo 8 :P ze tez tacy fajni faceci musza miec takie krotkie...

sam jestes prowo dupku. spadaj

Gość gość
Ewidentne prowo. LOL ty naprawdę mylisz, że ludzie tutaj są tak naiwni?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Tak, miałam 8 facetów, którzy mnie rozepchali (no bo penis działa tak jak dziecko w czasie porodu), mój facet ma małego i wyję z tego powodu, jednocześnie i tak odlatuję w łóżku (wiec JAKI masz problem?), a wszyscy poprzedni faceci mieli dłuższe i grubsze.. kogo ty chcesz oszukać?

Bozeee co za glupki. nie jestem pierwszej mlodosci. co sie stalo z tym forum. kiedys chetniej pomagano.

Gość gość
Rzuc go

Gość gość
hehehe a jak cie ktos zg***** baklazanem dajmy na to, to jak ty sobie potem poradzisz jak cie tak rozepcha

Gość gość
to dlaczego skoro odlatujesz w lozku przejmujesz się jego członkiem? NO LOL