Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie w ciazy hemoroidy?

Polecane posty

Gość gość

Polowa kobiet ma. Jak sobie poradzilyscie?

Gość gość
Obecnie jestem w 7 m-cu drugiej ciaży i hemoroidów zero.

Gość gość
wiedzialam ze zaraz zleca sie kafetarianki by sie pochwalic ze nie maja hemoroidow. Tak jak tyja tylko 5kg, karmia bez problemu piersia i rodza w 2 godz bez naciecia. Szkoda ze w realu tego nie spotykam

Gość gość
W zadnej z trzech ciąż nie miałam. Pojawiły się jakieś 2 mc po urodzeniu najmlodszej córki.

Gość gość
Mialam przed ciaza ale nie uciazliwe, w czasie ciazy troche dokuczaly ale nie bylo zle,po porodzie wrocilo do stanu sprzed ciazy. U mnie to podloze genetyczne,mialam juz jako dziecko i jestem bardzo szczupla osoba.

Gość gość
16:44 - daruj sobie te załosne teksty ! Napisałam jak jest, miałam cc na życzenie, piersią karmiłam minimalnie, przytyłam ok. 9 kg w pierwszej ciąży. Teraz, jak pisałam jestem w drugiej i póki co hemoroidów na szczęście brak.

Gość gość
ja jestem w 7 miesiącu i nie mam,mimo że jestem obciążona nimi genetycznie. Za to mam przetokę o***tu więc jest o wiele gorzej.

gość 18:01 - ja już zauważyłam, że jest tu typ kobiet, które tylko czekają na nowy temat, by potem wszystkie inne wrzucić do jednego wora lub one już za wczasu wiedzą co napiszemy, a na koniec napewno się wszystkie pokłócimy. Już nie wspomnę o tym, że zaledwie jedna osoba odpowiedziała, a Pani mądra musiała podsumować "że zleciały się kafeterianki, aby się pochwalić" :) Sorki, za zejście z tematu - ja miałam po ciąży :)