Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletniesienieznam

Proszę pomóżcie mi ...

Polecane posty

Gość kompletniesienieznam

Witam was wszystkich , chciałam się poradzić kogoś kto zna się na procedurach .... Chodzi o sąsiadkę ... Nie daję mi żyć na każdym kroku robi ze mnie pośmiewisko albo wszczyna awanturę przy osobach trzecich ... np sytuacja z dzisiaj : Ja mam otwardy balkon zawsze albo okno , mieszkam tuż obok placu zabaw i dzieciaki biegają mi pod balkonem (balkon mam obrośniety winoroślą) i to ich baza albo coś tam mi to nie przeszkadza ale mój pies szczeka bo się cieszy że one tu lataja albo sie z nia bawia , i jej to przeszkadza . wpadła do mnie i zaczeła odrazu wrzeszczec że k**wa ona juz tego nie wytrzymuje wszyscy maja psy ale slychac tylko mojego itp ja powiedziałam zeby sie uspokoila i powiedziala spokojnie o co chodzi to sprobuje jej pomoc i żeby nie przeklinała , ona na to ze ma juz gdzies moje prosby i se k**wa nie zyczy wycia psa dzien i noc ( gdzie ona w nocy na prawde nie szczeka ) o 22 już cisza nocna i ja tego pilnuje zawsze . no i zaczela sie drzec ze ma juz mnie dosyć ciekawe jak k**wa urodzisz jak bedzie pies szczekal co zrobisz narazie z brzuszystkiem latasz. ja zrobie wszystko zeby was stąd wykurzyć działacie mi na nerwy ble ble ble dodała że już po wszystkich chodzi i pyta czy też im działamy na nerwy (czyli obgaduje mnie innym sąsiadom) ... popamietasz mnie k**wa jak urodzisz . To ja juz po tych slowach przestałam być grzeczna wyszłam na klatkę i wrzasnełam że ma dzwonic na policje jak jej cos nie pasuje i do godz 22 moze mnie w duupe pocałować - juz nie wytrzymalam , i uprzedzilam ze zglaszam tą sprawe do sądu za nękanie , ubliżanie i pomówienia na mój temat i zamknełam jej drzwi, Pewnie pomyślicie że u nas panuję jakaś patologia albo coś... ale wcale tak nie jest ... to nie pierwsza sytuacja z tą Panią ... np . kiedys rozmawiałam z mężem przed blokiem o teściowej (czy już przygotowała nam konfitury) to przyleciała jedna i zaczea nas od hołoty wyzywać , że niby przeklinamy w miejscu publicznym chyba nie dosłyszała słowa konfitura , i wszczeła awanture , a ja akurat miałam malutkie dziecko kolezanki na rękach i przy moim starszym bracie zaczela mi ubizac ze przeklinam ze nie jestem wychowana itp. machnelam na to ręką , drugim razem o godz 13 jakoś wydarłam się na Męża jak to w małżeństwie bywa że czegoś tam nie zrobił , przyleciała żę dzwoni na policje ze u nas patologia itd. poszla do spoldzielni i powiedziala że maja do nas sanepid wyslac bo patologia brud i syf. machnelam reka . za trzecim razem dzwonila w sylwestra że petardy slyszy itd machnelismy ręką , za czwartym przy znajomej zrobila i awanture ze nie gasze światla na klatce i przez nas no stop się pali ! nadal nic z tym nie zrobiłam , ale za dzisiaj juz nie podaruje .! Ale dzisiaj już normalnie mi groziła ... ja już nie mam siły jestem w 6 msc ciąży a cały czas denerwuję się tylko i wyłącznie przez nią ... Dzisiaj pół dnia przez te nerwy musiałam leżeć w łóżku nie ruchomo bo brzuch zaczął się napinać nawet nospa nie pomagała , boje się że w końcu nie daj boże coś sie stanie ! Co mogę zrobić w tej syt.?

szczerze? to ja olać i niech sobie dzwoni na policję. szybko dostanie mandat za nieuzasadnione wezwania.

Gość gość
olać ? kurdę ja już na prawdę życia tu nie mam ... boję się że w końcu nagada takich głupot że wypieprza nas z mieszkania ( wynajmujemy) a tyle kasy władowaliśmy w remont że mi zwyczajnie szkoda ... :(

Gość gość
?

Gość daaaisy
Powiedz jej tak MASZ WONTY, MASZ WONTY ??? TO DO ORTODONTY. I się zamknie ;-) pozdrawiam i buziaki dla maluszka

Gość gość
:)