Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę ludzi którzy mają fryzury wygolone za uszami

Polecane posty

Gość gość

szlag mnie trafia jak widzę takie coś :O a w dodatku robia to poważne kobiety, jak prowadząca w tvn24 Marta Kuligowska albo Katarzyna Figura nie moge patrzeć na taką osobę a gadanie mnie wkurfia faceci to samo :O koszszszszmarrrrr

Gość gość
To dobre dla nastolatków. Oni mogą mieć wymyślne fryzury i im to pasuje bo są bardzo młodzi.

Gość gość
Psychiatra powinien pomóc, no masz poważny problem skoro tak wnikasz dogłębnie co ktoś ma na głowie. Jesteś p******** i tyle z ciebie.

Gość AngelBlack
Ja osobiście uwielbiam takie fryzury i bardzo mi się podobają, niestety to już nie jest oryginalne, mnóstwo osób ma wygolony bok czy tył głowy.

Gość gość
Nienawidzę? Serio?Z takiego głupiego powodu?Weź się nie błaźnij:P Tylko pokazujesz,że masz głębokie problemy emocjonalne.Jak zioniesz nienawiścią do wszystkich wokół,to jest jasne ,że najbardziej nienawidzisz samego siebie.Smutne to.To się leczy.

Gość gość
ale trzeba miec zryty łeb żeby tak wyjśc na ulicę :O może jesze 16, 18 latków rozumiem ale juz k***a jak widzę 50 letniego biznesmena , garnitur, okularki , siwizna na skroniach i wygol za uszami idący w dół szyi ale przymuł idiota :O

Gość hhelenka
czytam i oczom nie wierzę, i to niby młodzi uchodzący za światowe osoby a taka nietolerancja :( ja mam 50 lat i dla mnie ktoś może mieć włosy w kwiatki na tym polega różnorodność,dlaczego chcesz dyktować komuś jak ma wyglądać, straszne zacofanie :(

Idiotyczne to jest nazywanie kogoś idiotą bo taką, a nie inną fryzurę. Może jemu się to podoba?

Gość gość
Masz poważnie coś nie tak z głową, co ciebie to obchodzi, jakie kto ma włosy i w jakim wieku? Weź się nie ośmieszaj i nie segreguj ludzi po wyglądzie, bo to jest mega prostackie i burackie, a na największego kmiota sama wypadasz, kto ciebie tak wychował? Skoro pochodzisz z bardzo prymitywnego domu, gdzie się ludzi ocenia po wyglądzie, to pracuj nad sobą, bo takie właśnie osoby robią z Polski kraj zakompleksionych ćwoków. Przestań też trolloować, nie masz nic innego do roboty? Nie dosc,ze kmiotka, to jeszcze trollująca, masakra.

Gość gość
a ja nienawidze ludzi nietolerancyjnych tak jak ty.

Gość gość
Nienawidzisz ludzi z powodu ich fryzur? Ja nienawidzę głupków z powodu głupoty, wybaczam tylko tym poniżej 13 roku życia.