Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjecie w restauracji

Polecane posty

Gość gość

W pazdzierniku mam slub koscielny jest wtedy roczek naszego synka i organizujemy przyjecie w restauracji na 45 osob tak o 13= slub potem obiadvw restauracji. Zimna plyta ciasta tort napoje alkohol i do ktorej powinno sie siedziec na tym przyjeciu bede miec bialo suknie ale po kosciele zmienie sukienke nie bedzie muzyki bo ta sala bankietowa niejest taka duza

Gość gość
no i co w związku z tym ?

Gość gość
No i moje pytanie do ktorej powinno sie siedziec na tym przyjeciu skoro nie ma mozliwosci tanczenia

Gość gość
Robimy takie przyjecie poniewaz mamy male dziecko.Slub bierzemy przy okazji roczku poniewaz na wesele nas niestac a pozatym nie chcemy slubu odciagac w czasie zaprosilismy rodzenstwo rodzicow .chrzestnych , i najblizszych znajomych i moje pytanie czy powinnismy zorganizowac toast i szampana dla gosci

Gość gość
no oczywiście, że powinniście zorganizować toast dla gości- przecież macie podwójną okazję do tego - ślub i roczek dziecka. O alkohol też powinniście zadbać. No i szkoda, że nie ma możliwości tańczenia, bo myślę, że każdy z chęcią by się pobawił trochę, a skoro już płacicie za restaurację, za menu i inne rzeczy to szkoda, że o to nie zadbaliście. Nawet w takich małych lokalach często są dwa pomieszczenia i w jednym robi się mały parkiet a w drugim poczęstunek. Wiem, że niektórzy też układają stoły tak aby na środku zostało trochę miejsca do tańczenia. Tym bardziej nie rozumiem tego, że przygotowaliście też ciasta, zimną płytę etc a nie zadbaliście o muzykę. Dziwne to bardzo, bo przecież to już żaden koszt poprosić restaurację o włączenie muzyki nawet z laptopa. A jak przyjęcie jest skromne to najczęściej siedzi się tak do 21.00-22.00 i do domu. Bynajmniej ja bym się tak przygotowała.

Gość gość
Zapytam o zorganizowanie i ulozenie stolikow moze sie cos wymysli pewnie nie wszyscy przyjda bo szwagrowie jada do pracy do niemiec i niewiedza kiedy szwagierka rodzi wiec niewem ile bedzie a minimum 35 osob

Gość gość
no ale czy ilość osób ma znaczenie ? Ja myślę, że niewielkie :) to jest dzień Waszej trójki i tym się zajmij przede wszystkim :) kto będzie chciał w Wami świętować to przyjdzie :) zorganizuj fajny poczęstunek, obiad, zadbaj o alkohol i muzykę i tyle :) bawcie się dobrze ! :)

Gość gość
no faktycznie miejsca macie bardzo mało i może być ciężko z tańczeniem, to może zadbaj chociaż o samą muzykę w tle. Albo ułóż stoły pod ścianami na taki kwadrat a w środku będzie trochę miejsca, chociaż i tak chyba za mało jak na tańce.

Gość gość
Ja to najchetniej wzielabym slub w kosciele i pojechala na weekend z rodzinka do zakopanego ale maz chce przyjecie chociaz wiec sie zgodzilam bo to nie tylko to ze niestac nas na wesele bo uzbieralibysmy jakbysmy sie postarali ale moj tata nie zyje z matka utrzymuje sporadyczny kontakt zaprosilam ja z grzecznosci nie z potrzeby duzo przez nia wycierpialam i nie ona mnie wychowala.mecza mnie te zalatwienia poprostup

Gość gość
Wyjdzie wszystko w praniu pogadamy z wlascicielem:-) muzyke da sie zorganizowac szybko wiec szczegoly tydz przed impreza mamy ustalac