Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka5

Czy facet który nałogowo ogląda się za innymi może być wierny?

Polecane posty

Gość Alka5

Co myślicie? Nie mogę tego w nim znieść? a w dodatku jak ja się odwalę to nawet nie spojrzy.

Gość gość
Nie może. I jeszcze na ciebie nie spojrzy? Spierdalaj od niego jak najszybciej.

Kolejna idiotka. Załóż mu klapki na oczy jak koniowi. Widzi ładną laskę to się patrzy i co ci do tego? Wydłub mu oczy. Ty pewnie z tych co uważają się za bóstwo i tylko na ciebie ma patrzeć facet i mówić jaka to jesteś piękna.

Gość gość
niekoniecznie, taki co zdradza dobrze sie kamufluje a jak facet patrzy na laski to co z tego ? ja jestem kobieta i patrze na laski bo jak jakaś założy mini że jej picke widać to tez patrze i co z tego ?

jakby Ci to powiedzieć...Facet na poziomie raczej przy swojej kobiecie nie ogląda sie ostentacyjnie za innymi kobietami. Kwestia kultury. A czy moze byc wierny? Myslę, że tak- nie widzę tutaj zależnosci.

Gość gość
No sory, wybiera się kobiety na partnerki, które są najpiękniejsze dla faceta. Niech idzie do którejś, za którą się tak ogląda, ale sam jest pewnie 3/10.

Gość alka5
jak ja z nim szłam raz to facet na rowerze się za mną obejrzał i mało w latarnię nie walnął. On to widział i z zazdrości zzieleniał. Tyle że sam jak się odwalę w ogole nie widzi i opwiada mi obrzydliwe szczególy anatomii jakiejs obdej kobiety. Czy to jest normalne? obejrzenie sie za kims a taka relacja podsycona podnieta mnie jako jego laske troszke kluje w serce. Czuły Krzysiu to też jest zachowanie osoby kulturalnej? Odpowiesz? Chciałabym żeby facet się wypowiedział.

Jak on mógł spojrzeć na inną. Co za cham i prostak! Księżniczki pierdolone. Więcej pokory. Nie jesteście najpiękniejsze.

Gość gość
No właśnie wybiera się najpiękniejsze na swoje partnerki a nie najpiękniejsze zostawia do związków z innymi, którym się podobają. Proste? I nie ma kwasów.

Gość Arabika678
jestesmy zadbane. Kobieta odwalona jest atrakcyjna. Raz weszłam na strone aktorki bez makijażu i doznałąm szoku. Fajny tekst przeczytałam ostatnio- KATY PERRY BEZ MAKIJAŻU- FACECI NIE WIERZĄ ŻĘ TO ONA, KOBIETY NIE WIERZĄ ŻE TO ONA, ALE JAKOŚ DZIWNIE POPRAWIA IM SIĘ HUMOR. Coś w tym jest. Nie sądzicie? Czuły Krzysiu niech wejdzie na strone Pamela Andersona bez makijażu złapana na ulicy. Odwalona a nie, to jak dwie różne osoby. MY tez jestesmy piękne a jak ktoś nas nie szanuje odejdzmy.

Gość gość
No właśnie wybiera się najpiękniejsze na swoje partnerki a nienajpiękniejsze zostawia do związków z innymi, którym się podobają. Proste? I nie ma kwasów. Że ty krzysiu gustujesz w bylejakich to....

Idiotki jesteście i tyle jeśli wybieracie dla samego wyglądu. Wszystkie miss i modelki mają szczęśliwe związki bo są piękne? Ich nikt nie zdradza nie odchodzi? Haha

Gość Rebeczka445
Jennifer Lopez niby taka laska a też Marck Antony ją zdradzał i zostawił ją z bliżniakami. Taka piękna a jednak uroda go przy nie nie zatrzymała. Za innymi też latał. chłop to chłop, ma fajną laskę samą Lopezową a i tak za innymi się ugania. A inny znowu oddałby wszystko żeby być na jego miejscu. Takich szukajmy bo takich jesteśmy warte.

Gość gość
prostak z tego twojego faceta obrzydliwe takie zachowanie swiadczy tylko o nim i o jego kulturze a raczej jej braku