Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam w weekend na plaży.....

Polecane posty

Gość gość

i jedyną kobietą bez cellulitu była 15 latka. I o co chodzi? Chude, grube, normalne... wszędzie cellulit.

Gość gość
na jakiej ty plaży byłaś? cellulit to może ok. 30 lat.u młodszych nie ma.

Gość gość
na normalnej, nad jeziorem. Guzik prawda, że po 30 cellulit. Były i młode 20 letnie dziewczyny z cellulitem.

ja też zwracam na to uwagę i i wiecie co przyważnie to ja ze wszyskich matek wyglądam najlepiej i w dodatku nie jedna nastolatka może pozazdrościć ciała :)

Gość gość
a skąd wiedziałaś, że ta bez ma akurat 15lat. na mojej plaży to cellulit jest rzadkością.

Gość gość
no tak pi razy oko z 15-16 lat

Gość Sabrina Kos
niestety problem pomarańczowej skórki dotyka teraz większości kobiet, wiąże się to z nierównomiernym rozmieszczeniem tkanki tłuszczowej pod skórą. U mnie pojawił się jak miałam 20lat i od tej pory walczę z nim cały czas. Doświadczenia mam już 8 lat:) Jedne metody są lepsze drugie gorsze. Zazdroszczę facetą, ich układ tkanek pod skórą sprawia, że nie mają cellulitu.A my zawsze pod górkę, eh...

Gość gość
Cellulit to nie tylko tłuszcz, to zaburzenia tkanki łącznej. Najorsze jest śmieciowe jedzenie i nadmiar toksyn. Najlepszym zabiegiem żeby pozbyć się cellulitu jest dermomasaż podciśnieniowy.

Gość gość
ja słyszałam, ze od kawy jest cellulit. A on nie wystapuje tez czasem o otyłych? Ja zawsze go miałam niestety, czesto tyje i chudne

Gość gość
ja też ostatnio byłam i w sumie to nie ma na co popatrzeć więc nie wiem o co te żony takie zazdrosne (że niby mąż się na plaży gapi na inne). Owszem były dwie ładne młode dziewczyny, leżały sobie na kocu, ładne blondynki, ale jak wstały żeby iść się wykąpać to takie pokraki bez talii z krzywymi nogami. Za to faceci są przystojni (ci młodzi)

Gość gość
a ja mam 40 lat i zero cellulitu zawsze koleżanki mi zazdrościły gładkiej skóry a teraz te młodsze też są w szoku jak słyszą ile mam lat i jakie ciało. Geny chyba działaja w 90 % a reszta to jedzenie.

Gość gość
Mam 15 lat, 50 kg 176cm i mam cellulit. Nie ma to nic do wieku. Geny.

nie ma to jak anonimowo przechwalać się "jaka to ja jestem cudowna" prawie każda kobieta ma mniejszy lub większy celulit!

Gość gość
To normalne że kobiety mają skłonność do cellulitu, to kwestia hormownów, tylko musimy ciągle z nim walczyć. Te kobiety, ktore go nie mają ( a zdarzają się takie) nie wiadomo czy są w 100% kobietami, taka prawda.

Gość gość
Ja zawsze miałam nadwagę a problem z cellulitem zaczał się jak skończyłam 25 lat. Może wcześniej go nie miałam bo regulanie raz w tyg. chodziłam na saunę?