Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na SIŁOWNIE FITNESS chodzą GRUBI

Polecane posty

Gość gość

mam nadwagę zapisałabym się na fitness ( zumbę np.) ale wstydze się ze beda same wysportowane lasaczki a ja nie wyrobie ćwicząc :(

jak nie zaczniesz i nie spróbujesz nie przekonasz się. ja chodzę na siłownię 3 razy w tyg. i większość jest właśnie pań które chcą stacić brzuszki :) zacznij od bieżni, rowerka a jak nabierzesz kondycji dopiero się zapisz do zorganizowanej grupy. nie będziesz odstawałą!

Gość gość
singielka grupa bardziej mnie zmotywuje , mam nadwagę po ciązy . A jaki strój sobie kupić? - dresy -leginsy? koszulka luźna czy opinająca ciało?

ja mam krótkie leginsy 3/4 2 pary na zmiane i kulka koszulek na ramiączkach, żeby było wygodnie. koniecznie sportowy stanik, bo piersi "przeszkadzają" jak sie ma spore :P

Gość gość
Zapisz się ! u mnie na zumbę chodzą kobiety o różnej wadze i w różnym wieku

Gość gość
i zdecydowanie polecam ZUMBE jest dobra także dla początkujących a poza na początek dobre są szybkie marsze na bieżni możesz też iść na stretching

Gość gość
nieee no co ty , na silowni wszyscy sa mile widziani nikt uwagi nie zwraca , wazne ze masz checi i chcesz cos zrobic a po czasie tez bedziesz laseczka wiec w czym problem. powodzenia zycze

Gość gość
dzięki, jak się zmotywuje to w sobotę zacznę :) mam straszne kompleksy na punkcie swojego ciała no ale samo się nie zrobi. Moja kuzynka kiedyś pulchna teraz jest super laseczką szczuplutka wysportowana właśnie dlatego, że sport uprawia. Tylko muszę strój kupić i buty :p