Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana mężczyzny, możliwa ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym facetem. Wczoraj powiedział mi, że chce być ze mną szczery. I to co powiedział strasznie mnie zaskoczyło. Znam go jako spokojnego, nawet delikatnego faceta, który woli domowe zacisze. Powiedział mi, że zmarnował 5 lat, z kobietą, która go zdradzała, zastał ją z kochankiem w własnym łóżku. Powiedział, że to co wtedy poczuł to było nie do opisania. Wtedy zmienił swoje życie dostał łatkę kobiecierza, imprezowicza, a nawet gorzej. Teraz poznał mnie i stwierdził, że zmienił swoje życie, bo powiedział, że mnie kocha. Kompletnie nie wiem co mam zrobić. Czy możliwa jest taka zmiana ?

Gość gość
Mysle ze możliwa. Znam kilku facetow którzy uchodzili za kobieciazy a jak poznali ta wlasciwa kobiete to bardzo sie zmienili sie o 180 stopni. Teraz to przykladni ojcowie i mężowie.

Gość gość
On mówi, że to był jego sposób na odreagowanie.

Gość gość
Hm . Ja kiedys po kilkuletnim związku zdradzie itd szalalam najpierw placz w poduszke kilka msc po czym zaczelam imprezowac rozkochiwac facetow i lamac im serca . Krecilam z facetami ale wiedzialam ze to tylko na chwilę . Czasem to byli kolesie totalnie nie w moim typie oni przy mnie sie zmieniali a jak widzialam ze im zalezy to zostawialam! Az w koncu poznalam kogos wspanialego. On yez aniolem nie byl:)a teraz jestesmy malzenstwem od kilku lat . Imprezy juz dawno odpuscilismy. A ze starych wad zostalo nam tylko palenie papierosow. I niestety wiele wrogow:)))