Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleo20

unika seksu

Polecane posty

Gość Cleo20

Witajcie, jestem z moim facetem od 4 lat w tym od 2 lat mieszkamy razem. Na początku naszej znajomości układało nam się świetnie ale od jakiegoś czasu coś się psuje miedzy nami... Problemem jest seks a dokładniej jego brak... kochamy się może dwa razy w miesiącu . Moj chłopak tłumaczy to różnymi wymówkami a to, że go głowa boli , że zmeczony po pracy itp. Nie robimy razem praktycznie nic ... już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w kinie , czy na kolacji . Gdy rozmawiam z nim on obraca wszystko w żart co mnie bardzo irytuje. Pomóżcie proszę , co robić , jak to naprawić ? czy to ma jeszcze sens ?

Gość gość
Jesteś pewna ze Cie nie zdradza ? Normalny facet dostalby pierdolca po paru dniach

Myślę , że nie - po pracy wraca do domu . Nikt też do niego nie dzwoni ani nie wysyła wiadomości .

Gość gość
może impotencja albo stulejka?

Gość gość
ukryty gej ;D nie ma innej możliwości.. ja od swojego się nie mogę opędzić..a najlepiej to codziennie i po kilka razy pod rząd...

Proszę o poważne odpowiedzi . Nie mój facet nie jest gejem

Gość gość
może ma depresję

Gość gość
A skąd wiesz??? Mam znajomego geja, który to był kiedyś 4 lata w związku z kobieta i nawet się z nią zaręczył, bo chciał sprostać wymaganiom rodziny.. Żaden zdrowy heteroseksualny facet nie unika seksu...a dwa razy w miesiącu to już jest jakaś abstrakcja...

On ma w planach ślub ale ja nie wiem czy tego chce - po ślubie już w ogóle przestaniemy sypiać , jak tak dalej pójdzie... Dlatego ponawiam pytanie co robić ? i czy to ma jeszcze jakikolwiek sens?

Gość gość
Ja bym przeprowadziła z nim poważną rozmowę o co tu chodzi i bez odwracania kota ogonem, zaproponowała jakiegoś seksuologa czy coś...Nie wiem...ale jak teraz się męczysz to jak za niego wyjdziesz to zostaniesz cierpiętnicą ewentualnie zgodzi się zrobić Ci dzieciaka...a potem zapomnij...

Masz rację , dziś z nim poważnie porozmawiam i jeszcze napiszę w tym wątku jak przebiegła ta rozmowa , dziękuję za odp :)

Mój facet przyznał sie , że po prostu nie ma ochoty ... czy to normalne w wieku 24lat ?

Gość gość
ja bym chciał codziennie rano i wieczorem, a kończy się na 2-3 razach w tygodniu :-(

Gość gość
ile ja bym dała za faceta który nie chce seksu! co fajnego w ocieraniu się o ciebie, jękach, krzywych twarzach, potach, wydzielinach?