Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaola

Wakacje w pelni , jak myslicie...

Polecane posty

Gość zniesmaczonaola

... ile " dzieci" zostanie "wydalonych" do szamba w wyniku niechcianych wakacyjnych ciaz? Jestem osoba odwiedzajaca to forum i widze ze ostatnimi czasy cpraz to wiecej zakladanych jest tematow o aborcji. I az wlos mi sie jezy na glowie. Jedyne co mi sie nasuwa na mysl to,to co napisalam w pierwszy zdaniu. Jest taki dowcip, mianowicie: Co powie nastolatka po zakonczonych wakacjach? Ani okresu, ani adresu:)

Gość gość
Lepiej żeby zostały wydalone za w czas do szamba niż potem w szambie żyły.

Gość gość
Do powyzej - ladnie to ujelas. Ale de facto nie rozwiazuje to powyzej poruszonego problemu.

Gość gość
Do powyzej - ladnie to ujelas. Ale de facto nie rozwiazuje to powyzej poruszonego problemu.

Gość gość
każdy ma prawo decydować o sobie

Gość gość
Oczywiscie ze kazdy ma prawo decydowac o sobie. Ale od jakiegos czasu zaobserwowalam, ze wakacje sprzyjaja tzw. "wpadkom". I nie wiem na ile nie jest to po czesci wina rodzicow , opiekunow tych nastolatkow. Moze w okresie wakacji dajemy zbyt duze przyzwolenie swoim dzieciom. Pierwsze imprezki, ogniska i grille do rana. Moze powinnismy tuz przed latem wiecej rozmawiac nt sexu z dzoeciakami. Temat ten jest tylko moim racjonalnym spojrzeniem takim troszke z przymruzeniem oka, gdyz wiem ze i tak wiele sie w tym temacie nie zmieni. Dlatego zachecam do otwartych powaznych szczerych rozmow z dzieciakami!