Gość gość Napisano Lipiec 24, 2014 Przyjechał wczoraj dzień wcześniej do domu po pracy z Norwegii. Chciałam pobyć z mężem sam na sam. Jedno to chciałam zrobić mu niespodziankę, że przyjeżdżam 3 dni wcześniej, drugie to to, że chciałam z nim pobyć sama, gdy nasz syn jest u babci na wakacjach. Przyszłam do domu około 22. Myślałam, że mąż śpi, dlatego poszłam do sypialni. Otwieram drzwi a tam widzę jak mój mąż i moja najbliższa siostrzenica (mężatka i matka 2 dzieci) ruhają się. Nie powiem co było dalej, bo nawet tego nie pamiętam. Wiem tylko, że prosili o wybaczenie. Moja siostrzenica poprosiła mnie abym nic nie mówiła mojej siostrze (jej matce) i jej mężowi. Powiedzieli, że to już się 3 raz nie stanie. Dlaczego 3. Przyznali się do tego, że zaraz po moim wyjeździe, gdy mąż mojej siostrzenicy był w Niemczech zrobili to w jej domu a nasz syn bawił się u babci. Nie wiem co mam zrobić. Czy wybaczyć? Czy zapomnieć? Nie powiedzieć mężowi siostrzenicy i mojej siostrze o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach