Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAA

Rozwód...

Polecane posty

Gość gośćAA

Witam was.Musze napisac bo niemam komu sie wyżalic.Prowadzimy z mezem firme sami,mamy małe dziecko.Pracujemy po równo,ja dodatkowo zajmuje sie papierami.Mamy sporo na głowie i wyszło ze mamy zaległości w płatnościach na 8tys.On stwierdził ze ja przepusciłam pieniądze i zrobił awanturę...odwiózł mnie do moich rodziców z małym.Powiedział ze się rozwodzimy.Dużo razy już mieliśmy różne kłótnie ale nigdy nie mówił ze to koniec.W ogóle się nie odzywa a ja cierpie,ja go kocham i boli mnie to ze mnie nie rozumie.Nikt nam nie pomaga przy małej jest strasznie trudno.Ja przez ponad rok nigdy nie byłam nawet u fryzjera,kupuje tylko to co muszę ...Jestem strasznie rozbita,próbuje z nim rozmawiać a on swoje: że to nie możliwe...;(

Gość gość
Przepraszam,ze ro napisze. Ale d**ek z niego.Odwiózł cie jak przedmiot,do rodziców, Dorośli ludzie ,gdy jest kłopot siadają i rozmawiają.,.... Nie traktuje cie jak równorzędnego partnera. Rozwód z powodu 8 tys.,oj wieeeeelka miłość jest z jego strony.Zenada...

Gość gośćAA
w sumie to ja tez chciałam jechać bo już nie mogłam znieść jego ciągłych uwag...Nie boje sie rozwodu ale jestesmy ze sobą 4lata i mimo wszystko bardzo go kocham i tęsknie każdego dnia

Gość gość
Rozumiem,choć 4 lata to krociutko...i zastanow się,czy on ciebie kocha równo mocno...Wiesz,z wielkiej miłości,nie mozna godzić się na brzydkie traktowanie, Zwyczajnie na takie nie zaslugujesz. Wiem co mowie,jetem mężatka ponad 20 lat.