Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do_kitu_24

Jak ją zmusic do takiego seksu?!

Polecane posty

Gość Do_kitu_24

Witajcie. Jestem z dziewczyną już 5 miesiąc. Seks uprawiamy (nareszcie) od 2 tygodni i mamy za sobą 3 razy. Miałem 5 partnerek seksualnych, ona 3 partnerów. Nasze 2 pierwsze były do kitu. Za 3 zrobiłem tak jak ja chciałem - ostro, poklepałem ją po tyłku, wziąłem od tyłu, coś tam burknąłem o "suce". Wkurzyłem sie bo okazało się że to kolejna dziewczyna która nie zrobi mi loda. Dobra pogodziłem sie z tym jakoś... Ona po wszystkim nie odzywała się do mnie. Dzisiaj sie widzimy, ona próbowała się jakoś wyrwac, mówiła że nie da rady, ale ja głupi nie jestem.. jeżeli nie bedzie chciała ostrego, fajnego seksu, to co ja mam zrobic?

Gość gość
jak moze nie robic loda? obrabianie galy kilka razy w tygodniu to podstawa zwiazku

Gość gość
To nie jest normalne. Kobieta powinna się brzydzić dotykania penisa ustami czy też językiem. Fuj! Penis męski to najbardziej obleśna, wręcz obrzydliwa część ciała. Już na sam widok skręca. A Ty mówisz, ze chcesz żeby kobieta dotykała palcami, a nawet całowała. To duże zboczenie. Powinieneś się leczyć, bo to chore.

Gość gość
loda uwielbiam robic temu wlasciwemu facetowi, ostrego seksu tez nie lubie

Gość gość
Ooooo, lubię jak facet klepie mnie po tylku i mówi, ze jestem jego małą suczka. Uuuuwielbiam. Niestety mój mąż nie potrafi, tzn próbował, ale jakoś nienaturalnie to wychodziło. Szkoda. Ja laseczke i lodzika bez problemu.......

Gość gość
ja lubie z polykiem

Gość gość
jak chcesz kogoś zmusić do seksu to to się gwałt nazywa

Gość LuckyMarco24
Ale z tym lodem to jeszcze wytrzymam moze ale co do ostrego seksu to musi byc taki bo jak nie to robie to na sile bo ona jest moja dziewczyna i ma mnie sluchac

Gość gość
zapal kurwine w dziub

Gość gość
Jak tak ma wyglądac związek, to ja dziękuje :)) JA RÓWNIEŻ loda nie zrobie. Nie mam zamiaru. Ojj tęskni mi sie do czasów dzieciństwa, nastoletności. Wtedy jeszcze takich problemów nie było.

zmuszac ja chcesz do seksu idioto? a co to ma byc? zabawka jakas? znajdz sobie prawdziwa suke to bedziesz mial ten swoj wymarzony seks a to biedne dziewcze zostaw w spokoju Ps. jestem mezatka od 2 lat, loda w zyciu nikomu nie robilam

Gość gość
loda robię, lubię klepanie po tyłku, ale jakby mnie facet nazwał "suką" to by dostał w ryj :) sorry, ale takie rzeczy to się najpierw uzgadnia z partnerką, w sensie czy chce być tak nazywana itd. do niczego jej nie "zmusisz" jak ma inne preferencje

Gość gość
podszywie maćka b, wywalaj stąd, coraz bardziej żałosny jesteś