Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony

Moje wymagania w stosunku do kobiety.

Polecane posty

Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony
- wiara katolicka to podstawa. Ze strony kobiety niewiernej, poga艅skiej, pochodz膮cej z rodziny zajmuj膮cej si臋 okultyzmem, m贸g艂bym spodziewa膰 si臋 wielu przykrych nast臋pstw.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony
Tak wszystkie spasione jak 艣wienie s膮 takie od rodzenia, urodzi艂y po 12 szt... a szczup艂e, zgrabne m臋偶atki maj膮ce dzieci to propaganda, takie nie maj膮 prawa istnie膰. Jeste艣 g艂upia i tyle! 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta z wwym wymaganiami
Kobieta, kt贸ra krzyczy w czasie orgazmu, jest op臋tana przez z艂e moce. Prawa, czysta kobieta nie odczuwa tej brudnej przyjemno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony
Ponad 90% ludzi na 艣wiecie wierzy w Boga, ty nale偶ysz do 10% zaprze艅c贸w i uwa偶asz 偶e to w艂a艣nie ty masz racj臋 a reszta si臋 myli? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afowa
Wiara-ja wierz臋 tylko w siebie, nie w wymy艣lone stwory wyobra藕ni katolik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony
Chcia艂bym si臋 odnie艣膰 do innych odpowiedzi. Seks oralny oczywi艣cie nale偶a艂oby usun膮膰 z ma艂偶e艅skiego s艂ownika. Poca艂unki usta-usta s膮 oczywi艣cie dopuszczalne. Seks w ma艂偶e艅stwie powinien przebiega膰 z zachowaniem nale偶nej przyzwoito艣ci. Trzeba mie膰 艣wiadomo艣膰 tego, 偶e r贸wnie偶 w czasie seksu ma艂偶e艅skiego, obecny jest sam Jezus, jako 艣wiadek. Wszelkie dewiacje, zboczenia, typu "robienie loda", "mineta", rimming itp. s膮 NIEDOPUSZCZALNE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰贸wa
:) 艁o kule, znalaz艂am Idea艂! I spe艂niam Jego wszystkie wymagania! Prawie wszystkie! ...za wyj膮tkiem wieku :( C贸偶... pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Hmmm...czyli kobiety nie maj膮 prawa do orgazmu, tak? Bo gra wst臋pna to dewiacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 halinka
Czyli tr贸jk膮t z Jezusem,a Jezus podobno nie pot臋pia艂 nikogo ani rozlaz艂ych ani ciasnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 adela
Ale b臋dziesz d艂ugo spowiada艂 si臋 za u偶ywanie ordynarnych s艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale偶 mi przykro 偶e nie jestem katoliczk膮 taaaka partia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D艂ugo nie odpowiada,poszed艂 przeprasza膰 za z艂e my艣li?

Udost臋pnij ten post

Strasznie mnie wkurza, 偶e tacy debile prowadz膮 do zafa艂szowanioa obrazu katolik贸w. Gamo艅 pieprzony. Jakby porz膮dnie pobzyka艂, to by mu si臋 w g艂owie pouk艂ada艂o :P no ale wida膰 to prawda, 偶e p****le ryj膮 m贸zg :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aminiona
Tak wszystkie spasione jak 艣wienie s膮 takie od rodzenia, urodzi艂y po 12 szt... a szczup艂e, zgrabne m臋偶atki maj膮ce dzieci to propaganda, takie nie maj膮 prawa istnie膰. Jeste艣 g艂upia i tyle! zly.gif taki ed niby katolik a na dzieci m贸wi sztuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po 12 "sztukach" nie mo偶na by膰 szczup艂ym i zgrabnym. Ba, wi臋kszo艣膰 ma rozwalony organizm i cia艂o po 1. Ciekawe czy autor katolik nadal by艂by wierny 偶onie gdyby przesta艂a by膰 zgrabna, szczup艂a no i wiecznie m艂oda? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katolik_szuka_偶ony
Owszem, aktualnie ogl膮dam si臋 za szczup艂ymi kobietami, o d艂ugich w艂osach i 艂adnych oczach, a wy krytykujecie mnie za to, 偶e patrz臋 na wygl膮d (jakby to by艂o niechrze艣cija艅skie). Jestem katolikiem i licz臋 si臋 z wygl膮dem! Szok? Dlaczego wygl膮d jest dla mnie istotny? Odpowied藕: - sam dbam o zdrowie: zdrowe od偶ywianie, sport, nie pij臋, nie pal臋 itd. Jednocze艣nie dbam w ten spos贸b o ZDROWE nasienie (z my艣l膮 o dzieciach). Kobieta pal膮ca, nieszanuj膮ca si臋 - odpada. Skoro ja dbam o zdrowie, to mam prawo wymaga膰, aby kobieta te偶 (w miar臋 mo偶liwo艣ci) dba艂a o cia艂o. - nie chce mie膰 dzieci z kobiet膮, po kt贸rej wida膰 r贸偶ne dolegliwo艣ci, zm臋czenie, zaniedbanie sportu itd. Mam prawo oczekiwa膰 od 20-letniej dziewczyny d艂ugich w艂os贸w, kt贸re kojarz膮 mi si臋 z witalno艣ci膮. Nie oczekuj臋 przecie偶 d艂ugich w艂os贸w a偶 do deski grobowej. - rozmarzone, inteligentne oczy. Tak, poniewa偶 oczy du偶o m贸wi膮, a niekt贸rzy s膮dz膮, 偶e s膮 zwierciad艂em duszy. Je偶eli kobieta chce mie膰 wysokiego faceta,. to w takim razie chce kobiety z 艂adnymi oczami. Ja przecie偶 b臋d臋 patrzy艂 w te oczy do ko艅ca 偶ycia! - chodzi o zwi膮zek na ca艂e 偶ycie. KOLE呕ANKA mo偶e je艣膰 w Mc'Donaldach, pali膰 jak lokomotywa, zapu艣ci膰 brod臋, chodzi膰 w glanach i s艂ucha膰 Biebera, natomiast 呕ONA - nie! Bo to ju偶 inna bajka. Przecie偶 zale偶y mi jedynie na DOPASOWANIU. Je偶eli kto艣 lubi grube i sam jest gruby i je codziennie dwie paczki chips贸w - w porz膮dku. Ja natomiast jestem wysportowany i wymagam, aby kobieta r贸wnie偶 dba艂a o lini臋. To nie jest du偶o. Skoro jeste艣 inna nie spe艂niasz wymaga艅 - po prostu do mnie nie pasujesz. A dra偶ni Ci臋 to tak, jakby艣 by艂a o mnie ZAZDROSNA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 na pielgrzymke lub jakie艣 rekolekcje,moi znajomi tak si臋 poznali.

Udost臋pnij ten post