Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie wstydlie do pan

Polecane posty

Gość gość

W sumie od jakiegoś czas się zastanawiam czy wszystko ze mną ok.. Uprzedzam, temat o wydzielinach, śluzach, jak ktoś jest wrażliwy to przepraszam.. Otóz, odkąd pamiętam na mojej bieliźnie zawsze był smuga śluzu. Jestem zdrową kobietą, ginekolodzy nie widzą żadnej infekcji, śluz nie ma nieprzyjemniego zapachu. Po prostu jest go duzo.. Troche mnie to krękuje,bo na wycieczce miałam poprać pare rzeczy, koleżanki przyniosły majtki do prania a tam ani jedego śladu. Kobiety Wam tam cieknie coś na codzien? Czy macie suche cipki i nie brudzicie bielizny. Pomóżcie bo już, jakiś freak ze mnie :(

Gość gość
ja też mam mokro i jestem z tego dumna. Inne może stosują antykoncepcje. Albo współżyją i już się tak nie nakręcają

Gość gość
To całkowicie normalne, nie przejmuj się, wiele z nas tak ma ;)

Gość gość
ale to nie chodzi o nakręcenie na seks bo wtedy to mam wodospad tylko tak zwyczajnie całe majtki w śluzie. głupio mi będzie jak facet zdejmie mi majtki a tu takie gluty. Jak to u Was wygląda?

Gość gość
ja tez tak mam i to jest problem, mi az na spodnie przecieka i mam białą plame na wylot. ide do gina z tym, a narazie nosze wkładki

Gość gość
a ile ważysz? może cięższe mają więcej. Wiem że moja koleżanka ma sporą nadwagę a jak dostawała miesiączkę to bardzo ją bolało tak że mogła zemdleć. Słabo wyglądala

Gość gość
jak mam miesiaczke to mnie nigdy nie boli, chudziutka nie jestem ale tez nie waze 90kg:-) mi sie wydaje ze tak mam bo nie chodziłam do gina przez ponad 2 lata. na poczatku zlekcewarzyłam to ale ostatnio miałam miesiączke 2 razy w miesiący w odstepie tygodnia:-) dzien po mnie strasznie bolał jajnik ale tylko chwile.powinnam okres dostac wczoraj ale chyba coś mi sie przestawiło po tych ostatnich 2 okresach:-( ale wiem ze napewno cos jest ze mna nie tak

Gość gość
Mam wagę w normie, nie noszę wkładek bo nawet te najlepsze nie przepuszczają powietrza. Wstydzę się jak ktoś to zobaczy, całe majtki w glutach. Przecież to obrzydliwe :o

Gość gość
miałyście sytaucje kiedy jakiś facet dziwnie zareagował na te gluty?

Gość gość
jakbym zobaczyła gluty u faceta to bym się nie przejęła. Nie jeśli bym go lubiła zainteresowało by mnie to jeśli nie to budziło by we mnie drazę

Gość gość
a też zawsze macie pasek śluzu na bieliźnie?

Gość gość
dla ciebie to są gluty , a faceta to kręci , tak samo jak was kręci połykanie nasienia

Gość gość
pokaż zdjęcie tych majtek